Product

Εκκλησία και νέοι χωρίς αερόσακο

Product

Εκκλησία και πολιτεία

Εκκλησία και οικονομική κρίση

Κωδικός:
152307
Description: 

"...Οι μεν φτωχοί ξέρουν να ζήσουν φτωχά. Οι πλούσιοι δεν κινδυνεύουν από την οικονομική κρίση έτσι κι αλλιώς. Ποιός κινδυνεύει λοιπόν; Κινδυνεύει αυτή η λεγομένη μεσαία τάξη, η οποία έχει μια ποιότητα ζωής, μετράει από το "έχειν", που όμως αν ένας μισθός χαθεί καταρρέει απ' τη μια στιγμή στην άλλη.

Στα μάτια των παιδιών του, στα μάτια της γυναίκας του ο άνδρας... η οικογένεια χάνει το ρυθμό της... Κι εκεί πρέπει να σταθούμε δίπλα στον άνθρωπο. Και μη μου πείτε ότι θα λύσουμε οικονομικά το πρόβλημα. Πρέπει να το λύσουμε και ψυχικά..."

4,30 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"...Οι μεν φτωχοί ξέρουν να ζήσουν φτωχά. Οι πλούσιοι δεν κινδυνεύουν από την οικονομική κρίση έτσι κι αλλιώς. Ποιός κινδυνεύει λοιπόν; Κινδυνεύει αυτή η λεγομένη μεσαία τάξη, η οποία έχει μια ποιότητα ζωής, μετράει από το "έχειν", που όμως αν ένας μισθός χαθεί καταρρέει απ' τη μια στιγμή στην άλλη. Στα μάτια των παιδιών του, στα μάτια της γυναίκας του ο άνδρας... η οικογένεια χάνει το ρυθμό της... Κι εκεί πρέπει να σταθούμε δίπλα στον άνθρωπο. Και μη μου πείτε ότι θα λύσουμε οικονομικά το πρόβλημα. Πρέπει να το λύσουμε και ψυχικά..."
Publications Date: 
2010
Book pages: 
44
Book Dimensions: 
20χ11
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2010
Book pages: 
44
Book Dimensions: 
20χ11
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο