Product

Εκκλησιαστική γραμματολογία και κείμενα πατερικής γραμματείας

Product

Εκκλησιαστική εικονογραφία

Εκκλησιαστική γραμματολογία της δύσης

Κωδικός:
199446
Description: 

Εκτεταμένο τμήμα της Εκκλησιαστικής Γραμματολογίας καταλαμβάνει η μελέτη της λατινικής εκκλησιαστικής γραμματείας, η οποία ασχολείται με την επιστημονική διερεύνηση του βίου, της εργογραφίας και της διδασκαλίας των Πατέρων και των συγγραφέων της δυτικής Εκκλησίας, που έγραψαν τα συγγράμματά τους στη λατινική γλώσσα.

Ο ορθόδοξος γραμματολόγος ενδιαφέρεται πρωτίστως για τη σπουδή της αδιαίρετης εκκλησιαστικής παράδοσης. Οφείλει, όμως, να μελετά με ενδιαφέρον και τη μετά το σχίσμα εργογραφία των εκκλησιαστικών συγγραφέων της ρωμαϊκής Εκκλησίας.

38,16 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Εκτεταμένο τμήμα της Εκκλησιαστικής Γραμματολογίας καταλαμβάνει η μελέτη της λατινικής εκκλησιαστικής γραμματείας, η οποία ασχολείται με την επιστημονική διερεύνηση του βίου, της εργογραφίας και της διδασκαλίας των Πατέρων και των συγγραφέων της δυτικής Εκκλησίας, που έγραψαν τα συγγράμματά τους στη λατινική γλώσσα. Ο ορθόδοξος γραμματολόγος ενδιαφέρεται πρωτίστως για τη σπουδή της αδιαίρετης εκκλησιαστικής παράδοσης. Οφείλει, όμως, να μελετά με ενδιαφέρον και τη μετά το σχίσμα εργογραφία των εκκλησιαστικών συγγραφέων της ρωμαϊκής Εκκλησίας.
Publications Date: 
2014
Book ISBN: 
618-81197-8-2
Book pages: 
654
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2014
Book ISBN: 
618-81197-8-2
Book pages: 
654
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο