Product

Εκπαίδευση κυνηγόσκυλων

Product

Εκπαίδευση μέσα στην εξέγερση

Εκπαίδευση μέσα από τις τέχνες

Κωδικός:
162852
Description: 

Ο συλλογικός τόμος "Εκπαίδευση μέσα από τις Τέχνες" παρουσιάζει μια σημαντική σύγχρονη τάση που αναπτύσσεται στο πλαίσιο της τυπικής εκπαίδευσης και της εκπαίδευσης ενηλίκων: την ανάπτυξη της δημιουργικότητας και της κριτικής σκέψης μέσα από τη συστηματική παρατήρηση έργων κάθε είδους τέχνης (ζωγραφική, γλυπτική, λογοτεχνία, κινηματογράφος κ.ά.).

Το βιβλίο αναφέρεται στη θεωρητική θεμελίωση αυτής της τάσης και επίσης περιέχει πολλά παραδείγματα εφαρμογής σε σχολεία και σε φορείς εκπαίδευσης ενηλίκων.

15,84 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο συλλογικός τόμος "Εκπαίδευση μέσα από τις Τέχνες" παρουσιάζει μια σημαντική σύγχρονη τάση που αναπτύσσεται στο πλαίσιο της τυπικής εκπαίδευσης και της εκπαίδευσης ενηλίκων: την ανάπτυξη της δημιουργικότητας και της κριτικής σκέψης μέσα από τη συστηματική παρατήρηση έργων κάθε είδους τέχνης (ζωγραφική, γλυπτική, λογοτεχνία, κινηματογράφος κ.ά.). Το βιβλίο αναφέρεται στη θεωρητική θεμελίωση αυτής της τάσης και επίσης περιέχει πολλά παραδείγματα εφαρμογής σε σχολεία και σε φορείς εκπαίδευσης ενηλίκων. Τέλος, περιλαμβάνεται Παράρτημα με έγχρωμες φωτογραφίες των εικαστικών έργων που χρησιμοποιούνται.
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-501-219-7
Book pages: 
216
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-501-219-7
Book pages: 
216
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο