Product

Ελληνικές μεταλλάξεις

Product

Ελληνικές παραδοσιακές φορεσιές: Θράκη

Ελληνικές παραδοσιακές φορεσιές

Κωδικός:
70828
Description: 

Ολόκληρος ο πλούτος της ελληνικής παραδοσιακής φορεσιάς, όπως δεν παρουσιάστηκε ποτέ μέχρι σήμερα.
Η πληρέστερη καταγραφή φορεσιών, κομμάτι προς κομμάτι, με κείμενο και φωτογραφία, που συνοδεύονται από την αντίστοιχη μουσική και βίντεο.
Το ιστορικό Θέατρο "Δόρα Στράτου" ανοίγει διάπλατα τις συλλογές και τα αρχεία του για τη φορεσιά, τη μουσική και το χορό.
Μια αξεπέραστη εγκυκλοπαίδεια για μικρούς και μεγάλους - ένα απαραίτητο εργαλείο για τους ειδικούς: ενδυματολόγους, λαογράφους, εκπαιδευτικούς, σχεδιαστές.

38,74 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ολόκληρος ο πλούτος της ελληνικής παραδοσιακής φορεσιάς, όπως δεν παρουσιάστηκε ποτέ μέχρι σήμερα. Η πληρέστερη καταγραφή φορεσιών, κομμάτι προς κομμάτι, με κείμενο και φωτογραφία, που συνοδεύονται από την αντίστοιχη μουσική και βίντεο. Το ιστορικό Θέατρο "Δόρα Στράτου" ανοίγει διάπλατα τις συλλογές και τα αρχεία του για τη φορεσιά, τη μουσική και το χορό. Μια αξεπέραστη εγκυκλοπαίδεια για μικρούς και μεγάλους - ένα απαραίτητο εργαλείο για τους ειδικούς: ενδυματολόγους, λαογράφους, εκπαιδευτικούς, σχεδιαστές. - Η ιστορία της ελληνικής παραδοσιακής φορεσιάς - Αλφαβητικό ευρετήριο περιοχών - Γεωγραφική αναζήτηση φορεσιών - Μεγάλος αριθμός από βίντεο, ήχους και φωτογραφίες
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-03-3079-4
Book Dimensions: 
25χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-03-3079-4
Book Dimensions: 
25χ17
Publication Place: 
Αθήνα