Product

Ελληνικό τεκτονικό εγχειρίδιο

Product

Ελληνικό τραπέζι

Ελληνικό τεκτονικό εγχειρίδιο

Κωδικός:
171002
Description: 

Το ανα χείρας βιβλίο είναι το πρώτο στην Ελλάδα το οποίο παρουσιάζει, συνοπτικά μεν, αλλά με απόλυτη ακρίβεια πληροφορίες για τις Κανονικές Τεκτονικές Δυνάμεις και τους επιγενόμενους βαθμούς που λειτουργούν στην Ελλάδα.
Οι πληροφορίες και τα γεγονότα εμφανίζονται χωρίς αγιοποίηση ή δαιμονοποίηση με αναφορές σε αυθεντικές πηγές για την πλήρη τεκμηρίωση κάθε πληροφορίας.

26,10 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το ανα χείρας βιβλίο είναι το πρώτο στην Ελλάδα το οποίο παρουσιάζει, συνοπτικά μεν, αλλά με απόλυτη ακρίβεια πληροφορίες για τις Κανονικές Τεκτονικές Δυνάμεις και τους επιγενόμενους βαθμούς που λειτουργούν στην Ελλάδα. Οι πληροφορίες και τα γεγονότα εμφανίζονται χωρίς αγιοποίηση ή δαιμονοποίηση με αναφορές σε αυθεντικές πηγές για την πλήρη τεκμηρίωση κάθε πληροφορίας. Ανατρέχοντας στα διάφορα κεφάλαια, στο Τεκτονικό Λεξιλόγιο και στο λεπτομερέστατο ευρετήριο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να βρει απαντήσεις σε δημιουργούμενα ερωτήματα χωρίς να χρειαστεί να ανατρέξει σε εκατοντάδες πηγές που δεν είναι εύκολα προσιτές. Τα κείμενα των κεφαλαίων είναι κατά το δυνατόν συνοπτικά αλλά ταυτόχρονα κατανοητά από τον αναγνώστη, Τέκτονα ή μη. Το βιβλίο δεν είναι ιστορικό βοήθημα αλλά περιλαμβάνει πολλές ιστορικές πληροφορίες που δεν απαντώνται σε άλλες πηγές. Ορισμοί · Προϊστορία · Η Πρώτη Μεγάλη Στοά · Τα Αρχαία Καθήκοντα · Τα Ορόσημα · Κανονικότητα - Αναγνώριση ·Αποκαλυπτικά Κείμενα · Ο Τεκτονισμός στην Ελλάδα ·Θεμελιώδεις Αρχές · Η Μεγάλη Στοά · Η Στοά · Διαδικασία Εισδοχής · Μύηση · Τα Τυπικά · Οι Βαθμοί των Τεκτόνων ·Βασιλική Αψίδα · Ο Σκωτικός Τύπος · Υόρκη ή Αμερικανικός Τύπος · Επιγενόμενοι Βαθμοί ·Τελετές · Αγαθοεργία ·Τεκτονισμός και Θρησκεία · Πολιτική και Πατριωτισμός Προσηλυτισμός · Αντιτεκτονισμός · Κύπρος ·Ο Μ .Α.Τ.Σ. · Περίζωμα · Τα Εργαλεία · Ο Ηλιος και η Σελήνη · Ο συμβολισμός των αριθμών · Ηλιοστάσια · Χρονολόγηση ·Κρυπτογραφία · Συλλεκτικά · Στο διαδίκτυο · Αστήρ της Ανατολής 880 · Ροδοσταυρικός Διαφωτισμός · Περιοδικά · Ηγέτες του Τεκτονισμού στην Ελλάδα · Κατάλογος Στοών ·Κείμενο Δαπόντε για Κονιάτες · Τεκτονικό Λεξιλόγιο ·Βιβλιογραφία · Αλφαβητικό Ευρετήριο
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-8141-45-1
Book pages: 
260
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-8141-45-1
Book pages: 
260
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο