Product

Εμπειρίες από το σχολικό και κοινωνικό χώρο

Product

Εμπειρίες ενόπλων αγώνων

Εμπειρίες διαπολιτισμικών δράσεων

Κωδικός:
128470
Description: 

Η παρούσα έκδοση, την οποία επιμελήθηκε η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της δράσης "Διακρατικότητα" της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας "Equal Ακτινεργία", Β΄ κύκλος υλοποίησης, Μέτρο 5.1., υποστήριξη της Κοινωνικής και Επαγγελματικής Ένταξης των Αιτούντων Άσυλο.

Βασικός στόχος του έργου "Ακτινεργία" είναι η ολοκληρωμένη υποστήριξη των αιτούντων άσυλο μέσω της υλοποίησης σειράς δράσεων για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που ανακύπτουν σε όλα τα στάδια της ενταξιακής τους διαδικασίας. [...]

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η παρούσα έκδοση, την οποία επιμελήθηκε η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της δράσης "Διακρατικότητα" της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας "Equal Ακτινεργία", Β΄ κύκλος υλοποίησης, Μέτρο 5.1., υποστήριξη της Κοινωνικής και Επαγγελματικής Ένταξης των Αιτούντων Άσυλο. Βασικός στόχος του έργου "Ακτινεργία" είναι η ολοκληρωμένη υποστήριξη των αιτούντων άσυλο μέσω της υλοποίησης σειράς δράσεων για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που ανακύπτουν σε όλα τα στάδια της ενταξιακής τους διαδικασίας. [...] Ιωάννης Γκογκοζώτος, διευθύνων σύμβουλος της Ε.Ε.Τ.Α.Α.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-7509-53-6
Book pages: 
78
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-7509-53-6
Book pages: 
78
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο