Product

Εμπορία και σεξουαλική εκμετάλλευση της γυναίκας

Product

Εμπορικές εταιρείες

Εμπορικές εκθέσεις

Κωδικός:
88365
Description: 

Ανεξάρτητα από ποια προϊόντα ή υπηρεσίες προσφέρει μια επιχείρηση, η επιτυχία της εξαρτάται από το είδος των καναλιών που επιλέγει για την προώθησή τους και την ποιότητα της επικοινωνίας της με την αγορά/στόχο. Στο πλαίσιο αυτό, η παλιά "συνταγή" που ακούει στο όνομα εμπορική έκθεση κατέχει αδιαφιλονίκητα την πρώτη θέση στην πρόσωπο με πρόσωπο επαφή γιατί εγγυάται την τροφοδότηση και ανατροφοδότηση των εμπλεκομένων εκθετών και επισκεπτών με φρέσκες ιδέες και νέες πρακτικές.

16,31 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ανεξάρτητα από ποια προϊόντα ή υπηρεσίες προσφέρει μια επιχείρηση, η επιτυχία της εξαρτάται από το είδος των καναλιών που επιλέγει για την προώθησή τους και την ποιότητα της επικοινωνίας της με την αγορά/στόχο. Στο πλαίσιο αυτό, η παλιά "συνταγή" που ακούει στο όνομα εμπορική έκθεση κατέχει αδιαφιλονίκητα την πρώτη θέση στην πρόσωπο με πρόσωπο επαφή γιατί εγγυάται την τροφοδότηση και ανατροφοδότηση των εμπλεκομένων εκθετών και επισκεπτών με φρέσκες ιδέες και νέες πρακτικές. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που ο γνωστός ισχυρισμός "επιχείρηση που παραιτείται από τις εκθέσεις, στην πράξη υποθηκεύει το μέλλον της" επαληθεύεται καθημερινά στο χώρο της επιχειρηματικής επικοινωνίας.
Subtitle: 
Ο δρόμος για την επιτυχία
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-7400-28-3
Book pages: 
229
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Γιάννης Κριτσωτάκις είναι διδάκτωρ των Εμπορικών Επιστημών του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Βιέννης με πλούσιο συγγραφικό έργο και μακροχρόνια εμπειρία στην εκπαίδευση στελεχών επιχειρήσεων.

Subtitle: 
Ο δρόμος για την επιτυχία
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-7400-28-3
Book pages: 
229
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο