Product

Εμπόδια εισόδου στο βιομηχανικό ανταγωνισμό

Product

Εμπόρευμα και χρήμα

Εμπόλεμη κατάσταση

Κωδικός:
114319
Αuthor: 
Description: 

Σε μια εποχή που τα ΜΜΕ, το Διαδίκτυο και οι νέες τεχνολογίες δεν επιτρέπουν σκοτεινά σημεία στην πληροφόρηση μας, είναι συγκλονιστικό το ότι μερικά από τα πιο σημαντικά γεγονότα κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Τζορτζ Μπους δεν έχουν αποκαλυφθεί ποτέ.

15,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Σε μια εποχή που τα ΜΜΕ, το Διαδίκτυο και οι νέες τεχνολογίες δεν επιτρέπουν σκοτεινά σημεία στην πληροφόρηση μας, είναι συγκλονιστικό το ότι μερικά από τα πιο σημαντικά γεγονότα κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Τζορτζ Μπους δεν έχουν αποκαλυφθεί ποτέ. Η απίστευτη αφήγηση του βραβευμένου με Πούλιτζερ δημοσιογράφου περιέχει τα πάντα. Δόλιους και ανίκανους πρωταγωνιστές, αναξιόπιστους πράκτορες, κατάχρηση εξουσίας, παραβάσεις νόμων, υποκλοπές, συγκαλύψεις, βασανισμούς, εξοργιστικές επιχειρήσεις. Μια εθνική υπηρεσία πληροφοριών που στήνει ένα τεράστιο δίκτυο εσωτερικών παρακολουθήσεων, καταπατώντας κάθε έννοια νομιμότητας. Μια κρατική υπηρεσία, τη CΙΑ, που παγιδευμένη ανάμεσα σε διασταυρούμενα πολιτικά πυρά αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων. Ένα Υπουργείο Άμυνας που χαράσσει τη δική του πολιτική, ακόμη και ενάντια στις επιθυμίες των ανωτέρων του. Έναν πρόεδρο γύρω από τον οποίο οι υφιστάμενοί του δημιουργούν μια ζώνη άρνησης, που του επιτρέπει να ζει "προστατευμένος" στην άγνοιά του. Τη σκανδαλώδη απόκρυψη του ανύπαρκτου πυρηνικού οπλοστασίου του Ιράκ. Την αμερικανική ανοχή που επέτρεψε οτο κράτος του Αφγανιστάν να εξελιχθεί οτο μεγαλύτερο έμπορο ηρωίνης παγκοσμίως. Προϊόν συστηματικής και αξιόπιστης έρευνας, το βιβλίο εκθέτει για πρώτη φορά μια σειρά από απίστευτα γεγονότα που φωτίζουν την πραγματική ιστορία της περιόδου διακυβέρνησης Μπους.
Subtitle: 
Μυστικά και ψέματα της CIA και του Μπους
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-442-733-4
Book pages: 
319
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο δημοσιογράφος James Risen αρθρογραφεί για θέματα εθνικής ασφάλειας στους New York Times. Είναι μέλος της ομάδας που τιμήθηκε το 2002 με το βραβείο Πούλιτζερ για την κάλυψη των γεγονότων της 11ης Σεπτεμβρίου και της τρομοκρατίας.

Subtitle: 
Μυστικά και ψέματα της CIA και του Μπους
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-442-733-4
Book pages: 
319
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο