Product

Ενδόγραμμα

Product

Ενδοεπιθηλιακές νεοπλασίες (έγχρωμος κολποσκοπικός άτλας)

Ενδοδαπέδια θέρμανση και ξύλινο δάπεδο

Κωδικός:
94263
Manufacturer: 
Description: 

Ειδική έκδοση με τεχνικές οδηγίες για την κατασκευή ενδοδαπέδιας θέρμανσης. Παρουσιάζονται τα χαρακτηριστικά ενός συστήματος ενδοδαπέδιας θέρμανσης καθώς και οδηγίες για την ασφαλή και επιτυχή τοποθέτησή του στα δάπεδα.
Η ενδοδαπέδια θέρμανση, αν και γνωστή από την αρχαιότητα (υπόκαυστα), έχει εξελιχθεί ως εφαρμογή για θέρμανση κάθε είδους και χρήσης χώρων μόλις κατά τις τελευταίες δεκαετίες, με ροή ζεστού νερού μέσα σε ενδοδαπέδιο κύκλωμα σωληνώσεων.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ειδική έκδοση με τεχνικές οδηγίες για την κατασκευή ενδοδαπέδιας θέρμανσης. Παρουσιάζονται τα χαρακτηριστικά ενός συστήματος ενδοδαπέδιας θέρμανσης καθώς και οδηγίες για την ασφαλή και επιτυχή τοποθέτησή του στα δάπεδα. Η ενδοδαπέδια θέρμανση, αν και γνωστή από την αρχαιότητα (υπόκαυστα), έχει εξελιχθεί ως εφαρμογή για θέρμανση κάθε είδους και χρήσης χώρων μόλις κατά τις τελευταίες δεκαετίες, με ροή ζεστού νερού μέσα σε ενδοδαπέδιο κύκλωμα σωληνώσεων. Η χρησιμοποίηση ακατάλληλων υλικών και τα λάθη κατά την κατασκευή της εγκατάστασης, που ήταν αποτέλεσμα έλλειψης τεχνογνωσίας των κατασκευαστών αλλά και των πελατών, οδήγησαν το ευρύτερο κοινό στην αποφυγή της επιλογής αυτής. Και όμως η ενδοδαπέδια θέρμανση παρουσιάζει συγκριτικά πλεονεκτήματα έναντι των άλλων τρόπων θέρμανσης χώρων. [...] (από την εισαγωγή του βιβλίου)
Subtitle: 
Τεχνικές οδηγίες
Publications Date: 
1998
Book ISBN: 
960-85836-2-4
Book pages: 
31
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Τεχνικές οδηγίες
Publications Date: 
1998
Book ISBN: 
960-85836-2-4
Book pages: 
31
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο