Product

Ενδοσκοπική ουρολογία

Product

Ενδοσκοπική χειρουργική των παραρρινίων κόλπων

Ενδοσκοπική παλίνδρομη χολαγγειοπαγκρεατογραφία

Κωδικός:
130833
Description: 

Η Ενδοσκοπική Παλίνδρομη Χολαγγειο-Παγκρεατογραφία (ERCP) και η Ενδοσκοπική Σφιγκτηροτομή έχουν καθιερωθεί διεθνώς ως μέθοδοι εκλογής σε ορισμένες παθήσεις των οργάνων γύρω από το φύμα του Vater, τόσο για τη διάγνωση τους, όσο και κυρίως για τη θεραπεία τους.
Στη διεθνή βιβλιογραφία υπάρχουν πολύ αξιόλογες μονογραφίες γύρω από τη μέθοδο και τις ενδείξεις της. Στην ελληνική όμως βιβλιογραφία δεν υπάρχει αντίστοιχη μονογραφία και ακριβώς αυτό το κενό έρχεται να συμπληρώσει το ανά χείρας βιβλίο του εξαιρετικού συναδέλφου Χειρουργού-Ενδοσκόπου κ. Εμμανουήλ Χριστοφορίδη.

38,70 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η Ενδοσκοπική Παλίνδρομη Χολαγγειο-Παγκρεατογραφία (ERCP) και η Ενδοσκοπική Σφιγκτηροτομή έχουν καθιερωθεί διεθνώς ως μέθοδοι εκλογής σε ορισμένες παθήσεις των οργάνων γύρω από το φύμα του Vater, τόσο για τη διάγνωση τους, όσο και κυρίως για τη θεραπεία τους. Στη διεθνή βιβλιογραφία υπάρχουν πολύ αξιόλογες μονογραφίες γύρω από τη μέθοδο και τις ενδείξεις της. Στην ελληνική όμως βιβλιογραφία δεν υπάρχει αντίστοιχη μονογραφία και ακριβώς αυτό το κενό έρχεται να συμπληρώσει το ανά χείρας βιβλίο του εξαιρετικού συναδέλφου Χειρουργού-Ενδοσκόπου κ. Εμμανουήλ Χριστοφορίδη. Το βιβλίο που έχει ο αναγνώστης στα χέρια του είναι γραμμένο με αναλυτική, λεπτομερή διάθεση και τάξη, τόσο για τις τεχνικές λεπτομέρειες όσο και για τις ενδείξεις, αντενδείξεις της ERCP, της ενδοσκοπικής σφιγκτηροτομής και των συνοδών διαγνωστικών και θεραπευτικών μεθόδων, όπως διαμορφώθηκαν ως σήμερα. Αναφέρονται επίσης οι νεότερες ακτινολογικές μέθοδοι και τοποθετούνται σε αντιστοιχία με αυτές οι σύγχρονες ενδείξεις της ERCP. Τέλος, τα σχόλια και συμπεράσματα κάθε ενότητας νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα διδακτικά. Θεωρώ ότι το εν λόγω βιβλίο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στον ιατρό που ασχολείται με αυτό το αντικείμενο. Μάλιστα έχει ιδιαίτερη σημασία ότι είναι γραμμένο από συνάδελφο που χρησιμοποιεί τη μέθοδο αυτή και έχει εμπειρία πολλών ετών. Νικόλαος Ευγενίδης Καθηγητής Παθολογίας-Γαστρεντερολογίας ΑΠΘ
Subtitle: 
Επεμβαντική ενδοσκόπηση πεπτικού ERCP: Τεχνικές, ενδείξεις και προοπτικές, ενδοσκοπικός και ακτινολογικός άτλαντας
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-12-1671-5
Book pages: 
270
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Subtitle: 
Επεμβαντική ενδοσκόπηση πεπτικού ERCP: Τεχνικές, ενδείξεις και προοπτικές, ενδοσκοπικός και ακτινολογικός άτλαντας
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-12-1671-5
Book pages: 
270
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο