Product

Εξωτικοί τόποι

Product

Εξωχρηματιστηριακά παράγωγα

Εξωφρενικά τροφο-πειράματα

Κωδικός:
131224
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι η επιστήμη έχει να κάνει μόνο με σοβαρούς επιστήμονες με λευκές εργαστηριακές στολές που κάνουν μυστηριώδη πειράματα. Όμως οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν Λάθος!
Στην πραγματικότητα η επιστήμη σχετίζεται με τα πάντα -και σ' αυτά περιλαμβάνεται και το φαγητό που τρώμε. Στο βιβλίο «Εξωφρενικά τροφο-πειράματα» θα «χωνέψετε» πολλές ανακαλύψεις που μέχρι στιγμής έμοιαζαν ανεξήγητες. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να κάνετε κάποιους πειραματισμούς στη μαγειρική!

9,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι η επιστήμη έχει να κάνει μόνο με σοβαρούς επιστήμονες με λευκές εργαστηριακές στολές που κάνουν μυστηριώδη πειράματα. Όμως οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν Λάθος! Στην πραγματικότητα η επιστήμη σχετίζεται με τα πάντα -και σ' αυτά περιλαμβάνεται και το φαγητό που τρώμε. Στο βιβλίο «Εξωφρενικά τροφο-πειράματα» θα «χωνέψετε» πολλές ανακαλύψεις που μέχρι στιγμής έμοιαζαν ανεξήγητες. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να κάνετε κάποιους πειραματισμούς στη μαγειρική! -Δημιουργήστε ένα τρομερό εξωγήινο αβγό -Παρασκευάστε γλυκό ζελέ με αράχνες -Φτιάξτε μια μούμια λαχανικών. (Απλή συνταγή για να βγάλετε χρήματα χωρίς κόπο με ένα εξωφρενικό τροφοπείραμα Υλικά Μια φρέσκια πατάτα, ένα πλαστικό καλαμάκι, ένα μικρό αδελφό/αδελφή ή έναν αφελή ενήλικο Εκτέλεση Βάλτε στοίχημα με το μικρό αδελφό ή τον αφελή ενήλικο ότι μπορείτε να ανοίξετε τρύπα σε μια πατάτα χωρίς να χρησιμοποιήσετε μαχαίρι. Κρατήστε το πλαστικό καλαμάκι κάθετα πάνω από την πατάτα και στη συνέχεια κατεβάστε το με φόρα. Το καλαμάκι ανοίγει τρύπα στην πατάτα κι έτσι μπορείτε να βγάλετε χρήματα χωρίς κόπο!)
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-368-400-7
Book pages: 
96
Book Dimensions: 
18χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-368-400-7
Book pages: 
96
Book Dimensions: 
18χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο