Product

Επίτομη ακτινολογία

Product

Επίτομη ανατομική του ανθρώπου και άτλας

Επίτομη ανατομία

Κωδικός:
159295
Description: 

Μέσα στην πληθώρα συγγραμμάτων της ανατομίας ο συγγραφέας επιλέγει έναν πιο απλό τρόπο παρουσίασης. Το βιβλίο αποτελεί μια συνεπτυγμένη έκδοση της ανατομίας καθώς απευθύνεται σε φοιτητές των ΤΕΦΑΑ και όχι της ιατρικής.
Στο βιβλίο η ανατομία δίνεται συνοπτικά, ωστόσο πλήρως.
Έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή ώστε η γλώσσα να είναι άμεση και κατανοητή, με επεξηγήσεις όπου χρειάζεται και χωρίς να χρησιμοποιούνται δυσνόητες έννοιες. Έτσι, βοηθά τον αναγνώστη δεν τον απωθεί. Η όλη προσπάθεια ενισχύεται, μέσω μεγάλου αριθμού εικόνων που βοηθούν την εμπέδωση του κειμένου.

29,07 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μέσα στην πληθώρα συγγραμμάτων της ανατομίας ο συγγραφέας επιλέγει έναν πιο απλό τρόπο παρουσίασης. Το βιβλίο αποτελεί μια συνεπτυγμένη έκδοση της ανατομίας καθώς απευθύνεται σε φοιτητές των ΤΕΦΑΑ και όχι της ιατρικής. Στο βιβλίο η ανατομία δίνεται συνοπτικά, ωστόσο πλήρως. Έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή ώστε η γλώσσα να είναι άμεση και κατανοητή, με επεξηγήσεις όπου χρειάζεται και χωρίς να χρησιμοποιούνται δυσνόητες έννοιες. Έτσι, βοηθά τον αναγνώστη δεν τον απωθεί. Η όλη προσπάθεια ενισχύεται, μέσω μεγάλου αριθμού εικόνων που βοηθούν την εμπέδωση του κειμένου. Στόχος μου είναι η εξοικείωση των φοιτητών με τις έννοιες και τους όρους της ανατομίας με τρόπο ώστε να γίνει το μάθημα της ανατομίας ένα μάθημα εύκολο, ευχάριστο και ωφέλιμο και όχι δυσνόητο και δύσκολο όπως πολλοί φοιτητές, λανθασμένα, πιστεύουν. Περιεχόμενα: - Το Κύτταρο - Τα Συστήματα - Βασικές Έννοιες και Όροι Ανατομίας - Τα Οστά - Οι Εκούσιοι Σκελετικοί Μύες - Αρθρολογία ή Συνδεσμολογία - Ευρετήριο - Βιβλιογραφία
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-8410-90-8
Book pages: 
297
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-8410-90-8
Book pages: 
297
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο