Product

Επικοινωνία και κοινωνία

Product

Επικοινωνία με τον πνευματικό κόσμο

Επικοινωνία με την άλλη πλευρά

Κωδικός:
100660
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Μέσα από τους αιώνες, πολλοί ψυχικά προικισμένοι άνθρωποι και ενορατικοί κατάφεραν να επικοινωνήσουν με την Άλλη Πλευρά.
Κανένας όμως δεν απέκτησε τέτοια καθαρότητα επαφής με το Επέκεινα και τα θεία όντα που μεταφέρουν τα μηνύματά τους με απόλυτη σοφία και ειρήνη, όπως αυτή που επιτεύχθηκε με την εξέλιξη της επαναστατικής Τεχνολογικής Πνευματιστικής Διασύνδεσης -επαφές με τον κόσμο των πνευμάτων με τη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μέσα από τους αιώνες, πολλοί ψυχικά προικισμένοι άνθρωποι και ενορατικοί κατάφεραν να επικοινωνήσουν με την Άλλη Πλευρά. Κανένας όμως δεν απέκτησε τέτοια καθαρότητα επαφής με το Επέκεινα και τα θεία όντα που μεταφέρουν τα μηνύματά τους με απόλυτη σοφία και ειρήνη, όπως αυτή που επιτεύχθηκε με την εξέλιξη της επαναστατικής Τεχνολογικής Πνευματιστικής Διασύνδεσης -επαφές με τον κόσμο των πνευμάτων με τη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας. Γνωρίστε τα θαύματα της ΤΠΔ -προσωπικές επιστολές που τοποθετούνται μυστηριωδώς σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές από αόρατα χέρια, εικόνες από άλλα πεδία ύπαρξης που εμφανίζονται στιγμιαία σε οθόνες τηλεοράσεων, φωνές αγαπημένων νεκρών και αιθερικών όντων καταγραμμένες σε κασέτες, ακόμη και τηλεφωνήματα από αγγέλους. Και όταν ακούσετε φωνές από το Επέκεινα μέσω ραδιοφώνου, να σας απευθύνουν ένα μακροσκελή προσωπικό χαιρετισμό, τότε ο σκεπτικισμός του νου σας θα λάβει όλες τις αποδείξεις που χρειάζεστε για να πιστέψετε και να κατανοήσετε τις έννοιες της ζωής και του θανάτου.
Subtitle: 
Μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-6641-04-Χ
Book pages: 
262
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Μαρκ Μέισι είναι κορυφαίος ερευνητής της ΤΠΔ. Από το 1992, έχει δημοσιεύσει τρία ημερολόγια καταγραφών ΤΠΔ, έχει γράψει το βιβλίο "Διάλογοι πέρα από το φως" και έχει κάνει πολλές ομιλίες και διαλέξεις σχετικά με το έργο του.
Μαζί με συναδέλφους του από πολλές χώρες ίδρυσε το ΔΔΤΠΔ (Διεθνές Δίκτυο για την Τεχνολογική Πνευματική Διασύνδεση), που αποτελεί ένα φορέα επιστημόνων και ερευνητών οι οποίοι είναι αφοσιωμένοι στο να χτίσουν μια αξιόπιστη γέφυρα προς ανώτερα πνευματικά πεδία.
Το 2001 έλαβε το βραβείο Dr. A. Hardi για το έργο του στο χώρο της ΤΠΔ. Ζει στο Κολοράντο.

Subtitle: 
Μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-6641-04-Χ
Book pages: 
262
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο