Product

Επικοινωνώ άρα υπάρχω

Product

Επικοινωνώ στα ελληνικά

Επικοινωνώ και πληροφορούμαι με τον υπολογιστή μου

Κωδικός:
113610
Description: 

Τα παιδιά σήμερα ασχολούνται από πολύ μικρή ηλικία με το Διαδίκτυο και είναι πολύ σημαντικό να μάθουν να το χειρίζονται ολοκληρωμένα και -κυρίως- με ασφάλεια.
Δίνοντας μεγάλη έμφαση και στους δύο αυτούς τομείς, το βιβλίο διδάσκει με ιδανικό τρόπο τους μικρούς μας φίλους πώς να αξιοποιούν τις δυνατότητες του Internet, και να αποφεύγουν τις κακοτοπιές που κρύβει.
Με μεθοδική δομή, απλή γλώσσα, έξυπνο χιούμορ και αμέτρητες έγχρωμες εικόνες, θα κάνει τα παιδιά να το λατρέψουν -φυσικά και ο ενήλικος που δεν κατέχει το θέμα θα μάθει πολλά διαβάζοντάς το!

18,90 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τα παιδιά σήμερα ασχολούνται από πολύ μικρή ηλικία με το Διαδίκτυο και είναι πολύ σημαντικό να μάθουν να το χειρίζονται ολοκληρωμένα και -κυρίως- με ασφάλεια. Δίνοντας μεγάλη έμφαση και στους δύο αυτούς τομείς, το βιβλίο διδάσκει με ιδανικό τρόπο τους μικρούς μας φίλους πώς να αξιοποιούν τις δυνατότητες του Internet, και να αποφεύγουν τις κακοτοπιές που κρύβει. Με μεθοδική δομή, απλή γλώσσα, έξυπνο χιούμορ και αμέτρητες έγχρωμες εικόνες, θα κάνει τα παιδιά να το λατρέψουν -φυσικά και ο ενήλικος που δεν κατέχει το θέμα θα μάθει πολλά διαβάζοντάς το! Το βιβλίο δεν αφήνει παραπονεμένους ούτε τους γονείς, στους οποίους απευθύνεται ένα κεφάλαιο, προκειμένου να μάθουν να καθοδηγούν τα παιδιά τους, να εντοπίζουν παράξενες συμπεριφορές, που μπορεί να κρύβουν προβλήματα σχετιζόμενα με το Διαδίκτυο, ενώ αναφέρεται και σε προγράμματα που καθιστούν τον υπολογιστή ασφαλέστερο για τα παιδιά. Με το βιβλίο, οι μικροί αναγνώστες θα μάθουν: - Να χειρίζονται τον Internet Explorer. - Να αναζητούν πληροφορίες στο Διαδίκτυο. - Να στέλνουν και να λαμβάνουν ηλεκτρονικά μηνύματα. - Να δημιουργούν ιστοσελίδες με τη βοήθεια του Word. - Να προφυλάσσονται από τους κινδύνους του Διαδικτύου. - Θεωρητικά στοιχεία για το Internet και τις υπηρεσίες του.
Subtitle: 
Ηλεκτρονική επικοινωνία και περιήγηση στο Διαδίκτυο
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-209-965-8
Book pages: 
272
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο συγγραφέας, Γιώργος Φιλιππούσης, είναι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και εργάζεται στην Ιδιωτική Εκπαίδευση από το 1995. Ασχολείται ιδιαίτερα με την Πληροφορική στο Δημοτικό σχολείο και έχει συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων για το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό τομέα. Είναι κάτοχος των πιστοποιήσεων Master Instructor Office Specialist, European Computer Driving License (ECDL), και Cambridge IT Skills Award in Information Technology. Επίσης, είναι μεταπτυχιακός φοιτητής (2004) στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών, στον τομέα Πληροφορική στην Εκπαίδευση.

Subtitle: 
Ηλεκτρονική επικοινωνία και περιήγηση στο Διαδίκτυο
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-209-965-8
Book pages: 
272
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο