Product

Επιλογή προσωπικού

Product

Επιλογής τίμημα

Επιλογή στελεχών στην εκπαίδευση

Κωδικός:
103516
Manufacturer: 
Description: 

Σκοπός του βιβλίου αυτού είναι -μέσα από την καταγραφή και τη συγκριτική μελέτη νόμων, Π.Δ. και αποφάσεων κυρίως των τελευταίων τεσσάρων δεκαετιών που αφορούν στην Επιλογή Στελεχών στην Εκπαίδευση- να παρουσιάσει όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν ιστορικά τη διαδρομή και οριοθετούν τα πλαίσια επιλογής στελεχών στην εκπαίδευση.
Και για τις τρεις κατηγορίες στελεχών:
-Διερευνώνται οι προϋποθέσεις του δικαιώματος υποβολής υποψηφιότητας για τις θέσεις στελέχους στην εκπαίδευση

15,28 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Σκοπός του βιβλίου αυτού είναι -μέσα από την καταγραφή και τη συγκριτική μελέτη νόμων, Π.Δ. και αποφάσεων κυρίως των τελευταίων τεσσάρων δεκαετιών που αφορούν στην Επιλογή Στελεχών στην Εκπαίδευση- να παρουσιάσει όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν ιστορικά τη διαδρομή και οριοθετούν τα πλαίσια επιλογής στελεχών στην εκπαίδευση. Και για τις τρεις κατηγορίες στελεχών: -Διερευνώνται οι προϋποθέσεις του δικαιώματος υποβολής υποψηφιότητας για τις θέσεις στελέχους στην εκπαίδευση -Ανιχνεύονται οι διαφορές του ποιοτικών χαρακτηριστικών της δομής αλλά και του περιεχομένου του Π.Δ. -Εντοπίζονται τα προβλήματα και οι παραλείψεις των Π.Δ. που αφορούν στην επιλογή στελεχών στην εκπαίδευση
Subtitle: 
Συγκριτική προσέγγιση νόμων και Π.Δ.
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-88708-1-Χ
Book pages: 
157
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Σταύρος Τσόνιας είναι διδάκτωρ του Δ.Π.Θ. πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού master στη ψυχοκινητική και master στη διοίκηση της εκπαίδευσης. Εργάστηκε σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης. Διδάσκων καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Θράκης στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. Κομοτηνής, στο Πανεπιστήμιο Αθηνών στο αντίστοιχο τμήμα, καθηγητής στη Σχολή Ικάρων και στη Σχολή Ευελπίδων.

Subtitle: 
Συγκριτική προσέγγιση νόμων και Π.Δ.
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-88708-1-Χ
Book pages: 
157
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο