Product

Επιστολές από την Ελλάδα

Product

Επιστολές Γεωργίου Ράλλη προς Εμμανουήλ Κριαρά

Επιστολές από την Εστία

Κωδικός:
88905
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Όταν το 2000 εκδόθηκε στην Ελλάδα το πρώτο βιβλίο του Κρύων, απευθυνόταν σε ένα ειδικό ή τουλάχιστον περιορισμένο κοινό. Σήμερα το Έβδομο βιβλίο του Κρύων "Επιστολές από την Εστία" απευθύνεται σε όλους τους πολίτες της Ελλάδας.
Ο κάθε άνθρωπος θα μπορέσει να βρει σε αυτό το βιβλίο κάτι που θα είναι τουλάχιστον ενδιαφέρον αλλά οι περισσότεροι θα βρουν κάτι που θα τους αγγίξει στην καρδιά.

25,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Όταν το 2000 εκδόθηκε στην Ελλάδα το πρώτο βιβλίο του Κρύων, απευθυνόταν σε ένα ειδικό ή τουλάχιστον περιορισμένο κοινό. Σήμερα το Έβδομο βιβλίο του Κρύων "Επιστολές από την Εστία" απευθύνεται σε όλους τους πολίτες της Ελλάδας. Ο κάθε άνθρωπος θα μπορέσει να βρει σε αυτό το βιβλίο κάτι που θα είναι τουλάχιστον ενδιαφέρον αλλά οι περισσότεροι θα βρουν κάτι που θα τους αγγίξει στην καρδιά. Ιδιαίτερα για τους ανθρώπους της επιστήμης ο Κρύων παρουσιάζει νέες αποκαλύψεις για το "πως δουλεύουν τα πράγματα" καθώς και νέες επιστημονικές αποδείξεις σε σχέση με παλαιότερες πληροφορίες (προφητείες) που είχε δώσει σε προηγούμενα βιβλία του. Το κεφάλαιο για το Συμπαντικό Δικτύωμα φέρνει στο φως πολλά μυστικά σχετικά με τη δομή του Σύμπαντος και το σημαντικό ρόλο που παίζουν οι "Μαύρες Τρύπες" στη λειτουργία του. Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε κάθε ανοιχτόμυαλο και συγκροτημένο αναγνώστη.
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-87432-4-9
Book pages: 
376
Book Dimensions: 
24χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Αφού αποφοίτησε από το California Western University, ίδρυσε την δική του τεχνική εταιρεία ήχου, η οποία άνθιζε επί 30 χρόνια. Το 1989 ήταν ένα έτος σταθμός στην καριέρα του Λη Κάρολ. Δύο διαφορετικοί διαισθητικοί, μιλώντας του για την πνευματική του διαδρομή, ανέφεραν το όνομα Κρύων, ένα όνομα το οποίο μέχρι τότε ήταν άγνωστο. Αρχικά παρουσίασε τα πρώτα γραπτά του κείμενα στην Κοινότητα Μεταφυσικής στο Del Mar της California. Ακολούθησαν δεκαπέντε βιβλία σε διάστημα δώδεκα χρόνων. Σήμερα κυκλοφορούν παγκοσμίως περίπου ένα εκατομμύριο βιβλία με θέμα τον Κρύων και τα παιδιά Indigo, μεταφρασμένα σε είκοσι τέσσερεις γλώσσες. Ο Λη και η πνευματική σύντροφός του Jan Tober, ξεκίνησαν το 1991 στο Del Mar τις ομάδες "Kryon Light Groups", οι οποίες σε σύντομο χρονικό διάστημα απέκτησαν πολλούς φίλους. Στις συναντήσεις που πραγματοποιεί παγκοσμίως, συγκεντρώνονται περισσότερα από 3.000 άτομα. Ο Λη Κάρολ ζει με την σύζυγό του στο San Diego όπου και συνεχίζει το συγγραφικό του έργο.

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-87432-4-9
Book pages: 
376
Book Dimensions: 
24χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο