Product

Επιστροφή στην Αρκαδία

Product

Επιστροφή στην ενιαία χώρα

Επιστροφή στην ελευθερία

Κωδικός:
110406
Manufacturer: 
Description: 

Η τάση προς ελευθερία απασχολεί τον άνθρωπο από την αρχή της ιστορίας μέχρι σήμερα, δύο χιλιάδες χρόνια μετά τη γέννηση του Χριστού. Όμως πολλοί διαφωνούν ως προς το περιεχόμενό της, ενώ στην εποχή μας φαίνεται ότι η απουσία της είναι αισθητή.
Τελικά ποια είναι η χρήση και ποια η κατάχρηση της ελευθερίας; Υπάρχει κάποιος ή κάτι, που μπορεί να μας διδάξει τη σωστή της χρήση; Υπάρχει κάποιος δρόμος που να οδηγεί στην ελευθερία;
Ακόμα περισσότερο, υπάρχει κάποιος ή κάτι που να μπορεί να μας δώσει την ίδια την ελευθερία, που τόσο ποθούμε;

10,93 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η τάση προς ελευθερία απασχολεί τον άνθρωπο από την αρχή της ιστορίας μέχρι σήμερα, δύο χιλιάδες χρόνια μετά τη γέννηση του Χριστού. Όμως πολλοί διαφωνούν ως προς το περιεχόμενό της, ενώ στην εποχή μας φαίνεται ότι η απουσία της είναι αισθητή. Τελικά ποια είναι η χρήση και ποια η κατάχρηση της ελευθερίας; Υπάρχει κάποιος ή κάτι, που μπορεί να μας διδάξει τη σωστή της χρήση; Υπάρχει κάποιος δρόμος που να οδηγεί στην ελευθερία; Ακόμα περισσότερο, υπάρχει κάποιος ή κάτι που να μπορεί να μας δώσει την ίδια την ελευθερία, που τόσο ποθούμε; Το παρόν βιβλίο εξετάζει αυτά τα ερωτήματα σε σχέση με το μυστήριο της εξομολόγησης.
Subtitle: 
Κείμενα για το μυστήριο της εξομολόγησης
Publications Date: 
2000
Book pages: 
247
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Κείμενα για το μυστήριο της εξομολόγησης
Publications Date: 
2000
Book pages: 
247
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο