Product

Ερμηνεία στην προς Θεσσαλονικείς Β

Product

Ερμηνεία συνθηκών για την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωπαϊκή Κοινότητα

Ερμηνεία στο "Πάτερ Ημών"

Κωδικός:
148516
Manufacturer: 
Description: 

Για τον συγγραφέα αυτού του βιβλίου δεν υπάρχουν εξακριβωμένα στοιχεία. Φαίνεται να ανήκε στον κύκλο των μαθητών του φιλοσόφου και μαθηματικού P.D. Ouspensky (1878-1947) και ενδεχομένως η επαφή μαζί του να συνέβαλε ιδιαίτερα στην εκπόνηση αυτού του έργου.
Το αβέβαιο είναι ότι έχοντας εντρυφήσει ο ίδιος στον κόσμο του πνεύματος και έχοντας βιώσει μέρος αυτής της ακατάληπτης πραγματικότητας, ξετυλίγει κάποια από τα βαθύτερα νοήματα της Κυριακής Προσευχής, της Προσευχής που έδωσε ο ίδιος ο Ιησούς στους μαθητές του, συνοψίζοντας σε αυτήν όλη τη διδασκαλία του.

9,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Για τον συγγραφέα αυτού του βιβλίου δεν υπάρχουν εξακριβωμένα στοιχεία. Φαίνεται να ανήκε στον κύκλο των μαθητών του φιλοσόφου και μαθηματικού P.D. Ouspensky (1878-1947) και ενδεχομένως η επαφή μαζί του να συνέβαλε ιδιαίτερα στην εκπόνηση αυτού του έργου. Το αβέβαιο είναι ότι έχοντας εντρυφήσει ο ίδιος στον κόσμο του πνεύματος και έχοντας βιώσει μέρος αυτής της ακατάληπτης πραγματικότητας, ξετυλίγει κάποια από τα βαθύτερα νοήματα της Κυριακής Προσευχής, της Προσευχής που έδωσε ο ίδιος ο Ιησούς στους μαθητές του, συνοψίζοντας σε αυτήν όλη τη διδασκαλία του. Η Κυριακή Προσευχή, λοιπόν, "ήταν κάτι πολύ περισσότερο από μία τεχνική (προσευχής) και προσφέροντάς τη, ο Χριστός έδωσε στους μαθητές Του κάτι απείρως μεγαλύτερο και εκπληκτικότερο από ό,τι είχαν ζητήσει".
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-89644-4-Χ
Book pages: 
126
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Ραφήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-89644-4-Χ
Book pages: 
126
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Ραφήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο