Product

Ερμηνεύοντας το θεατρικό λόγο του O'Neill

Product

Ερμηνεύοντας τον Μάρξ ...την εποχή της παγκοσμιοποίησης

Ερμηνεύοντας τον κόσμο

Κωδικός:
143218
Manufacturer: 
Description: 

"Αυτή η πλήρως αναθεωρημένη και συμπληρωμένη έκδοση της κλασικής εισαγωγής του Spinelli στη φαινομενολογία θα πρέπει να αποτελεί βασικό ανάγνωσμα για κάθε προσωποκεντρική, υπαρξιακή και ανθρωπιστικής διδασκαλία, αλλά και για κάθε πρόγραμμα σπουδών συμβουλευτικής ή ψυχοθεραπείας το οποίο στοχεύει στα να βοηθήσει τους σπουδαστές να κατανοήσουν εις βάθος τη βιωμένη ανθρώπινη εμπειρία.

20,39 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Αυτή η πλήρως αναθεωρημένη και συμπληρωμένη έκδοση της κλασικής εισαγωγής του Spinelli στη φαινομενολογία θα πρέπει να αποτελεί βασικό ανάγνωσμα για κάθε προσωποκεντρική, υπαρξιακή και ανθρωπιστικής διδασκαλία, αλλά και για κάθε πρόγραμμα σπουδών συμβουλευτικής ή ψυχοθεραπείας το οποίο στοχεύει στα να βοηθήσει τους σπουδαστές να κατανοήσουν εις βάθος τη βιωμένη ανθρώπινη εμπειρία. Με ένα πρόσθετο κεφάλαιο, που αφορά τη φαινομενολογική έρευνα, με τη θεώρηση των πρόσφατων εξελίξεων στο χώρο και την ενσωμάτωση της συνεισφοράς του ίδιου του Spinelli στην υπαρξιακή/φαινομενολογική θεωρία και πρακτική, το παρόν βιβλίο είναι βέβαιο ότι θα παραμείνει ένα κείμενο-κλειδί για πολλά ακόμη χρόνια". Mick Cooper Καθηγητής Συμβουλευτικής στο Πανεπιστήμιο του Strathclyde "Πρόκειται, αναμφίβολα, για την πλέον μνημειώδη, εμβριθή, περιεκτική όσο και έγκυρη μελέτη όπου ο υπαρξισμός και η φαινομενολογία αποδεικνύεται ότι α) δικαίως κατέχουν μια θέση στον ακαδημαϊκό χώρο, β) αποτελούν συγκροτημένα σώματα σκέψης, γ) διαθέτουν στέρεα επιστημονική θεμέλια, δ) συνιστούν μια διακριτή σχολή ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής και ε) είναι ισάξιες με τις πλέον καθιερωμένες σχολές ψυχολογίας". Alvin R. Mahrer Διδάκτορας φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου της Οτάβα
Subtitle: 
Η φαινομενολογία στον υπαρξισμό και στην ψυχολογία
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6898-02-4
Book pages: 
295
Book Dimensions: 
24χ16
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ernesto Spinelli είναι καθηγητής και κοσμήτορας της Σχολής Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής του Regent’s College του Λονδίνου. Είναι επίσης ο βασικός υπεύθυνος μιας σειράς μελετών που έχουν γραφτεί από το επιστημονικό και διδακτικό προσωπικό της Σχολής και, μαζί με τη Sue Marshall, έχει επιμεληθεί τον τόμο Embodied Theories αυτής της σειράς. Ενεργός ψυχοθεραπευτής ο ίδιος, είναι παγκοσμίως γνωστός ως μια από τις ηγετικές φυσιογνωμίες της σύγχρονης υπαρξιακής ανάλυσης. Το 2000, το Τμήμα Συμβουλευτικής Ψυχολογίας της Βρετανικής Ψυχολογικής Εταιρείας του απένειμε το Βραβείο Εξαιρετικής Συνεισφοράς στο Επάγγελμα.

Subtitle: 
Η φαινομενολογία στον υπαρξισμό και στην ψυχολογία
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6898-02-4
Book pages: 
295
Book Dimensions: 
24χ16
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο