Product

Ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής ωτορινολαρυγγολογίας, χειρουργικής κεφαλής και τραχήλου

Product

Ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών σε θέματα εσωτερικής παθολογίας

Ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής: ΑΣΕΠ διαγωνισμός φιλολόγων

Κωδικός:
113031
Manufacturer: 
Description: 

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους υποψήφιους φιλολόγους που θα λάβουν μέρος στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και περιέχει ερωτήσεις που καλύπτουν ολόκληρη την εξεταστέα ύλη. Περιλαμβάνει:
- Γραμματολογικές ερωτήσεις για την Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία.
- Ερμηνευτικές ερωτήσεις για την Αντιγόνη του Σοφοκλή, τον Επιτάφιο του Θουκυδίδη, τα Ηθικά Νικομάχεια του Αριστοτέλη και την Οδύσσεια του Ομήρου.
- Γραμματικές, συντακτικές, λεξικολογικές, ετυμολογικές και ερμηνευτικές ερωτήσεις για άγνωστα κείμενα της αρχαίας ελληνικής πεζογραφίας.

17,73 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους υποψήφιους φιλολόγους που θα λάβουν μέρος στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και περιέχει ερωτήσεις που καλύπτουν ολόκληρη την εξεταστέα ύλη. Περιλαμβάνει: - Γραμματολογικές ερωτήσεις για την Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία. - Ερμηνευτικές ερωτήσεις για την Αντιγόνη του Σοφοκλή, τον Επιτάφιο του Θουκυδίδη, τα Ηθικά Νικομάχεια του Αριστοτέλη και την Οδύσσεια του Ομήρου. - Γραμματικές, συντακτικές, λεξικολογικές, ετυμολογικές και ερμηνευτικές ερωτήσεις για άγνωστα κείμενα της αρχαίας ελληνικής πεζογραφίας. - Ερωτήσεις για τη Νεοελληνική Γλώσσα. - Γραμματολογικές ερωτήσεις για τη Νεοελληνική Λογοτεχνία. - Ερμηνευτικές ερωτήσεις για τα κείμενα του Δ. Σολωμού, του Γ. Βιζυηνού, του Γ. Σεφέρη και του Κ.Π. Καβάφη. - Ερωτήσεις για την Αρχαία, τη Βυζαντινή και τη Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία. - Ερωτήσεις Παιδαγωγικών και Γενικής Διδακτικής με βάση τις σύγχρονες ψυχοπαιδαγωγικές θεωρίες.
Subtitle: 
Σε ολόκληρη την ύλη
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-449-341-8
Book pages: 
461
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Σε ολόκληρη την ύλη
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-449-341-8
Book pages: 
461
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο