Product

Ερωφίλη

Product

Ερωφίλη

Ερωφίλη

Κωδικός:
117906
Manufacturer: 
Description: 

Οι θησαυροί της ρομαντικής λογοτεχνίας σε μια πολύτιμη συλλογή!
Ζήστε ξανά στο πάθος και την ευαισθησία της ρομαντικής εποχής μέσα από τη νέα πολυτελή σειρά βιβλίων της Ρομαντικής Λογοτεχνίας. Για πρώτη φορά στο περίπτερο και αποκλειστικά από την DeAgostini μια συλλογή από μεγάλα έργα του ρομαντισμού, βιβλία με μοναδικές ιστορίες αγάπης και έρωτα. Μια μοναδική έκδοση που θα σας συναρπάσει και θα σας συγκινήσει!

7,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Οι θησαυροί της ρομαντικής λογοτεχνίας σε μια πολύτιμη συλλογή! Ζήστε ξανά στο πάθος και την ευαισθησία της ρομαντικής εποχής μέσα από τη νέα πολυτελή σειρά βιβλίων της Ρομαντικής Λογοτεχνίας. Για πρώτη φορά στο περίπτερο και αποκλειστικά από την DeAgostini μια συλλογή από μεγάλα έργα του ρομαντισμού, βιβλία με μοναδικές ιστορίες αγάπης και έρωτα. Μια μοναδική έκδοση που θα σας συναρπάσει και θα σας συγκινήσει!
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-416-379-5
Book pages: 
415
Book Dimensions: 
20χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Χορτάτσης, Γεώργιος (1550-περ.1660). Θεατρικός συγγραφέας της Κρητικής λογοτεχνίας. Έγραψε τα έργα: "Ερωφίλη", "Κατζούρμπος" και "Πανώρια". Για την ζωή του ελάχιστα γνωρίζουμε. Φαίνεται ότι διατηρούσε επαφές με Βενετούς ευγενείς, αφού η "Πανώρια" και η "Ερωφίλη" είναι αφιερωμένα στον ευγενή Μαρκαντώνιο Βιάρο και τον δικηγόρο Ιωάννη Μουρμούρη. Το ποιητικό ύφος του διακρίνεται για την επιμελημένη στιχουργική, την περίπλοκη γλώσσα, τις μακροσκελείς προτάσεις, τους συχνούς διασκελισμούς και τα υπερβατά σχήματα.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-416-379-5
Book pages: 
415
Book Dimensions: 
20χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο