Product

Ευέλικτες κατεργασίες

Product

Ευέλικτη εργασία

Ευέλικτη εξειδίκευση;

Κωδικός:
38744
Description: 

Στόχος αυτού του βιβλίου είναι να διερευνήσει κατά το πόσο το βιομηχανικό μοντέλο της Ευέλικτης Εξειδίκευσης αποτελεί μια βιώσιμη και εφαρμόσιμη στρατηγική για την ελληνική "μικρή βιομηχανία".

15,88 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στόχος αυτού του βιβλίου είναι να διερευνήσει κατά το πόσο το βιομηχανικό μοντέλο της Ευέλικτης Εξειδίκευσης αποτελεί μια βιώσιμη και εφαρμόσιμη στρατηγική για την ελληνική "μικρή βιομηχανία". Για τον σκοπό αυτόν απαιτείται: (α) η ανάλυση της σημερινής κατάστασης που επικρατεί στο χώρο των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων καθώς και του ρόλου των τελευταίων μέσα στα πλαίσια της ελληνικής οικονομίας, (β) ο εντοπισμός των πλεονεκτημάτων αλλά και των μειονεκτημάτων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στη διάρκεια της κρίσης, (γ) η ερμηνεία της αναπτυξιακής τους εμπειρίας μέσα στο χρόνο και, τέλος, (δ) η διατύπωση υποθέσεων σε σχέση με τις μελλοντικές τους αναπτυξιακές προοπτικές και δυνατότητες.
Subtitle: 
Κρίση και αναδιάρθρωση στη μικρή βιομηχανία
Publications Date: 
1991
Book ISBN: 
960-01-0251-1
Book pages: 
303
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Αντιγόνη Λυμπεράκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1959. Σπούδασε οικονομικά και ανάπτυξη στα Πανεπιστήμια Αθηνών και Σάσεξ. Είναι καθηγήτρια στο Τμήμα Οικονομικών και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου. Έχει διδάξει στα Πανεπιστήμια Κρήτης, Αθηνών και City University of New York (Queen' s College). Έχει εκδώσει άρθρα και βιβλία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό γύρω από θέματα βιομηχανικής αναδιάρθρωσης και πολιτικής, μικρομεσαίων επιχειρήσεων και απασχόλησης. Έχει συντονίσει τα Εθνικά Σχέδια για την Απασχόληση 2001, 2002 και 2003 και είναι μέλος του ΔΣ του ΙΣΤΑΜΕ.

Subtitle: 
Κρίση και αναδιάρθρωση στη μικρή βιομηχανία
Publications Date: 
1991
Book ISBN: 
960-01-0251-1
Book pages: 
303
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο