Product

Εφαρμογές διαδικτυακού προγραμματισμού με Java

Product

Εφαρμογές διδακτικής αξιολόγησης και μαθησιακές δυσκολίες

Εφαρμογές διαιτητικής

Κωδικός:
136409
Description: 

Το βιβλίο αυτό είναι το ιδανικό βοήθημα για τους σπουδαστές των ΙΕΚ που προετοιμάζονται για τις εξετάσεις πιστοποίησης του Υπουργείου Παιδείας.

Περιέχει τις απαντήσεις όλων των θεμάτων που πρέπει να γνωρίζουν γι' αυτές τις εξετάσεις, καλύπτοντας τόσο τις γενικές επαγγελματικές γνώσεις και ικανότητες όσο και κάποιες ειδικότερες.

Επίσης, αποτελεί χρήσιμο εργαλείο για τους εκπαιδευτές Διαιτητικής, επειδή ακριβώς περιέχει όλα τα θέματα από όλα τα γνωστικά αντικείμενα (μαθήματα) που περιλαμβάνονται στην
εξεταστέα ύλη.

13,50 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό είναι το ιδανικό βοήθημα για τους σπουδαστές των ΙΕΚ που προετοιμάζονται για τις εξετάσεις πιστοποίησης του Υπουργείου Παιδείας. Περιέχει τις απαντήσεις όλων των θεμάτων που πρέπει να γνωρίζουν γι' αυτές τις εξετάσεις, καλύπτοντας τόσο τις γενικές επαγγελματικές γνώσεις και ικανότητες όσο και κάποιες ειδικότερες. Επίσης, αποτελεί χρήσιμο εργαλείο για τους εκπαιδευτές Διαιτητικής, επειδή ακριβώς περιέχει όλα τα θέματα από όλα τα γνωστικά αντικείμενα (μαθήματα) που περιλαμβάνονται στην εξεταστέα ύλη. Διαβάζοντας το βιβλίο, μεταξύ άλλων θα μάθετε και τα ακόλουθα: - Βασικές αρχές διατροφής - Τροφογνωσία - Διατροφή υγιών ατόμων - Στοιχεία ανατομίας-φυσιολογίας - Βασικές αρχές βιολογίας-γενετικής - Στοιχεία νοσολογίας - Στοιχεία παθολογίας, φαρμακολογίας και θεραπευτικής διαιτολογίας - Διαιτητική αντιμετώπιση νοσημάτων - Ψυχολογία, επικοινωνία και διατροφή - Οργάνωση υπηρεσιών διατροφικής φροντίδας - Νομικά θέματα - Υγιεινή και ασφάλεια χώρων σίτισης - Παρασκευή τροφίμων - Στοιχεία μικροβιολογίας τροφίμων και έλεγχος καταλληλότητας τροφίμων - Τεχνητή υποστήριξη της θρέψης.
Subtitle: 
Ερωτήσεις πιστοποίησης ΙΕΚ
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-461-188-7
Book pages: 
190
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Ελισάβετ Αλημπάκη - Τσουλφά, σπούδασε Χημικός Μηχανικός στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα με αντικείμενο τις "Διεργασίες και Τεχνολογία Προηγμένων Υλικών".

Subtitle: 
Ερωτήσεις πιστοποίησης ΙΕΚ
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-461-188-7
Book pages: 
190
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο