Product

"Έφοδος στον ουρανό": οι δύο επιχειρήσεις του ΔΣΕ

Product

Εφτά δοκίμια για την ερμηνεία της περουβιανής πραγματικότητας

Εφορία, τέλος! Παγκοσμιοποίηση, τέλος!

Κωδικός:
202731
Description: 

Παγκοσμίως, όλοι οι Λαοί, όλοι οι άνθρωποι υποφέρουμε. Ακόμη και τα μέλη-Κράτη του G8 και του G20, δηλαδή των, κατά τεκμήριο, πλουσιοτέρων Χωρών της Γης, έχουν πολίτες φτωχούς με χιλιάδες προβλήματα και ανασφάλειες.

Βρισκόμαστε όλοι μας, αν και παριστάνουμε τους ελεύθερους, υποδουλωμένοι σε ένα "σύστημα" που έχουν στήσει κάποιοι Πονηροί, την "παγκοσμιοποίηση". Αυτή μας κρατάει όλους πειθήνιους και εξαρτημένους από πράγματα και ιδεολογίες, που έντεχνα μας έχουν επιβάλει οι εκφραστές της.

9,68 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Παγκοσμίως, όλοι οι Λαοί, όλοι οι άνθρωποι υποφέρουμε. Ακόμη και τα μέλη-Κράτη του G8 και του G20, δηλαδή των, κατά τεκμήριο, πλουσιοτέρων Χωρών της Γης, έχουν πολίτες φτωχούς με χιλιάδες προβλήματα και ανασφάλειες. Βρισκόμαστε όλοι μας, αν και παριστάνουμε τους ελεύθερους, υποδουλωμένοι σε ένα "σύστημα" που έχουν στήσει κάποιοι Πονηροί, την "παγκοσμιοποίηση". Αυτή μας κρατάει όλους πειθήνιους και εξαρτημένους από πράγματα και ιδεολογίες, που έντεχνα μας έχουν επιβάλει οι εκφραστές της. Πέρα από αυτό το κακό που μας έχει βρει, ζούμε, συνέχεια κάτω και από ένα μόνιμο "βραχνά", την "εφορία", ένα άχρηστο μηχανισμό, που είναι χρήσιμος μόνον στους Παγκοσμιοποιητές. Αυτοί, που μας έχουνε φτάσει εδώ που είμαστε, καλοπερνάνε βλέποντας να εκπληρώνονται οι όποιοι σκοποί τους και, προφανώς, δεν πρόκειται να αλλάξουν τίποτε, για το καλό μας. Ούτε πρέπει να περιμένουμε να μας σώσουν οι "πολιτικοί". Αυτοί έχουν αφεντικά όχι εμάς, όπως λένε, αλλά τους Παγκοσμιοποιητές. Γι’ αυτό πρέπει μόνοι μας να βγούμε από το τέλμα. Πρέπει να πάρουμε τα ηνία στα χέρια μας. Ας πάψουμε, επί τέλους, να βλέπουμε το ίδιο έργο, που μας σερβίρουν, ξανά και ξανά. Πρέπει και μπορούμε, με τον τρόπο μας, να κονιορτοποιήσουμε αυτά τα δύο αιμοβόρα τέρατα... την "Εφορία" και την "Παγκοσμιοποίοηση". Μετά την εξαφάνισή τους θα ανοίξει, διάπλατα, ο δρόμος για τον εξανθρωπισμό της Ανθρωπότητας.
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
960-694-224-4
Book pages: 
136
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
960-694-224-4
Book pages: 
136
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο