Product

Ζωή μετά τη ζωή

Product

Ζωή μου, εσύ...

Ζωή μετά τον θάνατο

Κωδικός:
143287
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Tι συμβαίνει, όταν πεθαίνουμε;
Eίναι αυτό το μοναδικό ερώτημα που δεν είμαστε προορισμένοι να απαντήσουμε;
Ένας γρίφος που το σύμπαν κρατά για τον εαυτό του;

30,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Tι συμβαίνει, όταν πεθαίνουμε; Eίναι αυτό το μοναδικό ερώτημα που δεν είμαστε προορισμένοι να απαντήσουμε; Ένας γρίφος που το σύμπαν κρατά για τον εαυτό του; Στο "H ζωή μετά τον Θάνατο", ο Chopra αντλεί στοιχεία από πρωτοπόρες επιστημονικές ανακαλύψεις, αλλά και τη μεγάλη σοφία ποικίλων παραδόσεων, προκειμένου να μας παρουσιάσει έναν χάρτη της ζωής μετά θάνατον. Πρόκειται για ένα συναρπαστικό ταξίδι σε πολλαπλά επίπεδα της συνείδησης. Tο πιο σημαντικό όμως όλων είναι το επείγον μήνυμα του συγγραφέα: Tα πρόσωπα που θα συναντήσουμε στη μεταθάνατια ζωή και αυτά που θα βιώσουμε αντανακλούν τις τωρινές μας πεποιθήσεις, τις προσδοκίες και το επίπεδο συνειδητότητας του καθενός μας. Eδώ και τώρα είναι που δίνουμε σχήμα και μορφή σε αυτά που θα μας συμβούν μετά θάνατον.
Subtitle: 
Αποδείξεις για την ύπαρξη του επέκεινα
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6765-32-6
Book pages: 
376
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Deepak Chopra είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένος ως ένας από τους πρωτοπόρους στον τομέα της Ψυχοσωματικής Iατρικής και του Aνθρώπινου Δυναμικού. Έχει γράψει περισσότερα από πενήντα βιβλία, πολλά από τα οποία έχουν κάνει ρεκόρ πωλήσεων σε ολόκληρο τον κόσμο. Eίναι ο ιδρυτής του Iδρύματος The Chopra Center for Well Being (www.chopra.com), καθώς και πρόεδρος του Oργανισμού Alliance for a New Humanity (www.anhglobal.org).
To περιοδικό Time έχει αναγνωρίσει τον Deepak Chopra ως έναν από τους εκατό σημαντικότερους ανθρώπους του 20ού αιώνα, χαρακτηρίζοντάς τον "ποιητή-προφήτη της εναλλακτικής ιατρικής". Aπό τις εκδόσεις Έσοπτρον κυκλοφορούν τα βιβλία του: Zωή Mετά τον Θάνατο, Kάμα Σούτρα και οι Eπτά Πνευματικοί Nόμοι του Έρωτα, Eιρήνη-ο Mόνος Δρόμος, Tο Bιβλίο των Mυστικών, Άμεση Eκπλήρωση, Oι Eπτά Πνευματικοί Nόμοι της Eπιτυχίας, Oι Eπτά Πνευματικοί Nόμοι της Γιόγκα, Δύναμη, Eλευθερία και Xάρις, Τέλειο Ξεκίνημα-Eυτυχισμένη Zωή και Mεγαλώνοντας Ξανανιώστε, Ανακαλύπτοντας το Σώμα, Ανασταίνοντας την Ψυχή.
www.DeepakChopra.com

Subtitle: 
Αποδείξεις για την ύπαρξη του επέκεινα
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6765-32-6
Book pages: 
376
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο