Product

Η 28η Οκτωβρίου 1940

Product

Η 2η ευκαιρία

Η 29η Μαΐου

Κωδικός:
112304
Description: 

Την τιμιότητα των Κραβαριτών, την ηθικότητα των χηρών, την ευστροφία της Τζανετόγριας, την φιλολογική κατάρτισι της Λαζαρώς, τους πόνους και τις στενοχώριες της Μακεδόνας για τις "τρέλες" του γυιού της, την φτώχια της Πλαστάρως, τις δολοπλοκίες της οικογενείας σαλώμη, την φιλία δύο τελικά, "μη" φίλων, το μίσος και την τιμωρία του Κάκτου αλλά και την μετάνοια και την σωτηρία αυτού, τον νερόμυλο που γίνεται μαρτυρικό μοναστήρι και άλλα πολλά, συνδέσαμε όσο το δυνατόν καλύτερα και δημιουργήσαμε αυτήν την μικρή νουβέλα, η οποία σκοπό έχει να οφελήση τον αναγνώστη από τα θετι

5,09 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Την τιμιότητα των Κραβαριτών, την ηθικότητα των χηρών, την ευστροφία της Τζανετόγριας, την φιλολογική κατάρτισι της Λαζαρώς, τους πόνους και τις στενοχώριες της Μακεδόνας για τις "τρέλες" του γυιού της, την φτώχια της Πλαστάρως, τις δολοπλοκίες της οικογενείας σαλώμη, την φιλία δύο τελικά, "μη" φίλων, το μίσος και την τιμωρία του Κάκτου αλλά και την μετάνοια και την σωτηρία αυτού, τον νερόμυλο που γίνεται μαρτυρικό μοναστήρι και άλλα πολλά, συνδέσαμε όσο το δυνατόν καλύτερα και δημιουργήσαμε αυτήν την μικρή νουβέλα, η οποία σκοπό έχει να οφελήση τον αναγνώστη από τα θετικά στοιχεία της καθώς και να τον παραδειγματίση από τα αρνητικά της. Τα έσοδα από την πώληση του παρόντος βιβλίου, διατίθενται εις τον Ιερόν Ναό "Ροτόντα" των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων στο Θέρμο Αιτωλίας.
Subtitle: 
Μνήμη, μίσος, μένος
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-87137-5-7
Book pages: 
96
Book Dimensions: 
20χ14
Publication Place: 
Θέρμον Αιτωλίας
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου γεννήθηκε στις 21.11.1959 στο Θέρμο Αιτωλίας όπου διδάχθηκε τη στοιχειώδη και μέση εκπαίδευση. Είναι πτυχιούχος τόσο της διετούς Ριζαρείου Ανωτέρας Εκκλησιαστικής Σχολής και της τριετούς τοιαύτης της Κηφισιάς, όσο και της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Μετά τη στρατιωτική του θητεία διορίσθηκε στο δημόσιο. Είναι ιδρυτής και πρόεδρος του ορθοδόξου φιλανθρωπικού συλλόγου "Μικρά Ζύμη" (1992), οποίος θεμελίωσε στις 25-3-1995 τον Ιερό Ναό Ροτόντα στο Θέρμο Αιτωλίας.
Για την αποπεράτωση του ιερού ναού τα τελευταία χρόνια συνέγραψε, στο Άγιο Όρος όπου υπηρετεί, βιβλία θρησκευτικού περιεχομένου εκ των οποίων τα έντεκα κυκλοφόρησαν και πωλούνται στα θρησκευτικά βιβλιοπωλεία. Είναι άγαμος, και έχει δώδεκα ανίψια.

Subtitle: 
Μνήμη, μίσος, μένος
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-87137-5-7
Book pages: 
96
Book Dimensions: 
20χ14
Publication Place: 
Θέρμον Αιτωλίας
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο