Product

Η αποκάλυψη του Ιωάννη

Product

Η αποκάλυψη του Ιωάννη αποκαλύπτει

Η Αποκάλυψη του Ιωάννη

Κωδικός:
169672
Description: 

Με τα βαριά της σύμβολα, τις τρομερές και μεγαλειώδεις εικόνες της, και προπάντων με τον απογειωμένο και αινιγματικό ποιητικό της λόγο, η Αποκάλυψη του Ιωάννη έχει υπερβεί προ πολλού τα όρια της Καινής Διαθήκης, αν όχι και της ίδιας της χριστιανικής θρησκείας, και θεωρείται γενικά κείμενο τεράστιας λογοτεχνικής αξίας και πηγή έμπνευσης για όλες σχεδόν τις Τέχνες.

Στον τόμο αυτό το πρωτότυπο κείμενο, που συνοδεύεται από τη νεοελληνική του μετάφραση, εικονογραφείται με εξίσου αινιγματικά έργα που ενέπνευσε σε καλλιτέχνες άλλων αιώνων.

9,90 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Με τα βαριά της σύμβολα, τις τρομερές και μεγαλειώδεις εικόνες της, και προπάντων με τον απογειωμένο και αινιγματικό ποιητικό της λόγο, η Αποκάλυψη του Ιωάννη έχει υπερβεί προ πολλού τα όρια της Καινής Διαθήκης, αν όχι και της ίδιας της χριστιανικής θρησκείας, και θεωρείται γενικά κείμενο τεράστιας λογοτεχνικής αξίας και πηγή έμπνευσης για όλες σχεδόν τις Τέχνες. Στον τόμο αυτό το πρωτότυπο κείμενο, που συνοδεύεται από τη νεοελληνική του μετάφραση, εικονογραφείται με εξίσου αινιγματικά έργα που ενέπνευσε σε καλλιτέχνες άλλων αιώνων.
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-235-813-0
Book pages: 
191
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-235-813-0
Book pages: 
191
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο