Product

Η Αράχωβα

Product

Η αρβανιτιά στο Μοριά

Η Αράχωβα μεταξύ των δύο μεγάλων πολέμων

Κωδικός:
186008
Description: 

Την όμορφη και γραφική Αράχωβα του Μεσοπολέμου και την ατμόσφαιρα της περιόδου αυτής, αναγνωρίζουμε μέσα από τα κείμενα και τις φωτογραφίες που παρουσιάζονται στο πόνημα του Γιάννη Λάμπρου.

Η Αράχωβα στο πέρασμα των χρόνων εξακολουθεί να είναι μία από τις πιο χαρακτηριστικές πόλεις της Ελλάδος, με προοδευτικούς και προκομένους κατοίκους, η οποία διατηρεί αναλείωτο το λαϊκό της πολιτισμό, την φυσιογνωμία της και προσφέρει τα μέγιστα στην ανάπτυξη του Βοιωτικού τουρισμού.

8,06 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Την όμορφη και γραφική Αράχωβα του Μεσοπολέμου και την ατμόσφαιρα της περιόδου αυτής, αναγνωρίζουμε μέσα από τα κείμενα και τις φωτογραφίες που παρουσιάζονται στο πόνημα του Γιάννη Λάμπρου. Η Αράχωβα στο πέρασμα των χρόνων εξακολουθεί να είναι μία από τις πιο χαρακτηριστικές πόλεις της Ελλάδος, με προοδευτικούς και προκομένους κατοίκους, η οποία διατηρεί αναλείωτο το λαϊκό της πολιτισμό, την φυσιογνωμία της και προσφέρει τα μέγιστα στην ανάπτυξη του Βοιωτικού τουρισμού. Χαιρετίζω την πρωτοβουλία αυτή, η οποία ζωντανεύει την Αράχωβα, στην σημαντική για την χώρα μας περίοδο μεταξύ των δύο μεγάλων πολέμων του 20ού αιώνα. Αριστείδης Ρούσαρης
Book pages: 
64
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Book pages: 
64
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο