Product

Η Τζανγκάντα

Product

Η Τζένη είναι δεδομένη

Η Τζεμιλέ

Κωδικός:
203346
Description: 

Το πατρικό μου, τα Χρόνια της Αλητείας, η Τζεμιλέ, η Παντρειά, τα Σφυρίγματα των φίλων είναι τα πέντε αυτόνομα μέρη που συγκροτούν το «Μυθιστόρημα του μικρού ανθρώπου», το δημοφιλέστερο σε όλο τον κόσμο, αυτοβιογραφικό έργο του κλασικού Τούρκου συγγραφέα.
Η Τζεμιλέ, σε πρώτο πλάνο, είναι η ερωτική ιστορία της όμορφης Βόσνιας εργάτριας με τον χαμηλόμισθο γραφιά Νετζατί, και σε δεύτερο πλάνο είναι η ιστορία μιας εργατικής συνοικίας των Αδάνων του 1934 και της σκληρότητας του μεροκάματου στην υφαντουργία.

9,09 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το πατρικό μου, τα Χρόνια της Αλητείας, η Τζεμιλέ, η Παντρειά, τα Σφυρίγματα των φίλων είναι τα πέντε αυτόνομα μέρη που συγκροτούν το «Μυθιστόρημα του μικρού ανθρώπου», το δημοφιλέστερο σε όλο τον κόσμο, αυτοβιογραφικό έργο του κλασικού Τούρκου συγγραφέα. Η Τζεμιλέ, σε πρώτο πλάνο, είναι η ερωτική ιστορία της όμορφης Βόσνιας εργάτριας με τον χαμηλόμισθο γραφιά Νετζατί, και σε δεύτερο πλάνο είναι η ιστορία μιας εργατικής συνοικίας των Αδάνων του 1934 και της σκληρότητας του μεροκάματου στην υφαντουργία. Και σ’ αυτό το μυθιστόρημα, ο Ορχάν Κεμάλ καθώς περιγράφει την καθημερινή, ταπεινή ζωή των ηρώων του με τον δικό του χαρακτηριστικό ρεαλιστικό τρόπο γραφής, δεν παραλείπει να υπογραμμίσει τη δύναμη της φιλίας και της αλληλεγγύης ως αντίδοτων στη φτώχια, την εχθρότητα, τη μνησικακία, αλλά και στα ηθικά και κοινωνικά αδιέξοδα των ανθρώπων.
Subtitle: 
Το μυθιστόρημα του μικρού ανθρώπου
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
960-03-5815-Χ
Book pages: 
200
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Το μυθιστόρημα του μικρού ανθρώπου
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
960-03-5815-Χ
Book pages: 
200
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο