Product

Η τουριστική προβολή σε επίπεδο νομού

Product

Η Τουρκία καταρρέουσα

Η Τουρκία διαλύεται

Κωδικός:
68927
Manufacturer: 
Description: 

Άνοιξη του 2005: Η Τουρκία διαμελίζεται οριστικά και αμετάκλητα! Θα αποτελείται από δύο ξεχωριστά κράτη. Τη Δυτική Τουρκία (Ευρωπαϊκή) και την Ανατολική (Ανατολία).
Η Ευρωπαϊκή Τουρκία γίνεται χώρα - μέλος των Ευρωπαϊκών Ενώσεων. Η Ανατολική θα παραμείνει ως έχει, επιλέγοντας και εκλέγοντας νέους πολιτικούς ηγέτες, προσηλωμένους στις παραδόσεις του Ισλάμ! Η Νέα Τάξη Πραγμάτων (Παγκοσμιοποίηση) πιστή στο δεύτερο άρθρο του καταστατικού της που πρεσβεύει την κατάτμηση (διαμελισμό) θεωρώντας τη χώρα αυτή προνομιούχο, εφαρμόζει το γράμμα και το πνεύμα του προαναφερόμενου άρθρου!

16,97 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Άνοιξη του 2005: Η Τουρκία διαμελίζεται οριστικά και αμετάκλητα! Θα αποτελείται από δύο ξεχωριστά κράτη. Τη Δυτική Τουρκία (Ευρωπαϊκή) και την Ανατολική (Ανατολία). Η Ευρωπαϊκή Τουρκία γίνεται χώρα - μέλος των Ευρωπαϊκών Ενώσεων. Η Ανατολική θα παραμείνει ως έχει, επιλέγοντας και εκλέγοντας νέους πολιτικούς ηγέτες, προσηλωμένους στις παραδόσεις του Ισλάμ! Η Νέα Τάξη Πραγμάτων (Παγκοσμιοποίηση) πιστή στο δεύτερο άρθρο του καταστατικού της που πρεσβεύει την κατάτμηση (διαμελισμό) θεωρώντας τη χώρα αυτή προνομιούχο, εφαρμόζει το γράμμα και το πνεύμα του προαναφερόμενου άρθρου! Τεράστιες δυνάμεις της Αμερικής και της Ευρώπης συμφώνησαν για τον διαμελισμό της Τουρκίας. Συμφώνησαν όμως και στην βραχεία πολεμική σύγκρουση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας προκειμένου ο διαμελισμός να έρθει σαν φυσικό επακόλουθο...
Subtitle: 
Αλλαγή συνόρων και ελληνοτουρκική σύγκρουση
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-8184-25-8
Book pages: 
328
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Αθανάσιος Κ. Στριγάς είναι συγγραφέας-ερευνητής.

Subtitle: 
Αλλαγή συνόρων και ελληνοτουρκική σύγκρουση
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-8184-25-8
Book pages: 
328
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο