Product

Η Βαμβακίασις Της Μηλέας

Product

Πρόγραμμα Γεωργικών Εφαρμογών Και Βελτιώσεων Από Το Ληοστάσι Στο Ληοτρίβι

Η Υγεία Δια Της Διατροφής 30 Συνταγές Μαγειρικής Και Ζαχαροπλαστικής

Κωδικός:
9567P
Εκδότης: 
Συγγραφέας: 
15,00 €
Language: 
Ημερομηνία Έκδοσης : 
1955
Αριθ. Σελίδων: 
29
Διαστάσεις Βιβλίου: 
17x11
Τόπος Έκδοσης: 
Αθήνα
Βιβλιοδεσία: 
Μαλακό εξώφυλλο
Αριθ. Τόμων: 
1

Η Χρύσα Παραδείση γεννήθηκε στη Σμύρνη της Μικράς Ασίας, το 1910, και συγκαταλέγεται στις σημαντικότερες Ελληνίδες δημιουργούς μαγειρικών και ζαχαροπλαστικών συνταγών. Ασχολήθηκε με τη μαγειρική από τη δεκαετία του 1940 μέχρι και το 1987, ταξιδεύοντας σε πολυάριθμους προορισμούς, σε Ελλάδα και στο εξωτερικό, για τη συλλογή γαστρονομικού υλικού. Η μεγάλη επιτυχία του έργου της οφείλεται στη δημιουργία συνταγών που διακρίνονται για τη σαφήνεια, την απλότητα, την ευκολία στην εφαρμογή τους και βασίζονται στην υγιεινή διατροφή. Συνεργάστηκε επί σειρά ετών με εφημερίδες, γυναικεία περιοδικά αλλά και με το ραδιόφωνο, παρουσιάζοντας εκπομπές γατρονομικού ενδιαφέροντος, ενώ τα βιβλία της έχουν κυκλοφορήσει, μεταξύ άλλων χωρών, στην Αμερική, την Αυστραλία και την Ιαπωνία.

Language: 
Ημερομηνία Έκδοσης : 
1955
Αριθ. Σελίδων: 
29
Διαστάσεις Βιβλίου: 
17x11
Τόπος Έκδοσης: 
Αθήνα
Βιβλιοδεσία: 
Μαλακό εξώφυλλο
Αριθ. Τόμων: 
1