Product

Η αγωνία του χριστιανισμού

Product

Η αγωνιστική προετοιμασία του taekwondo

Η αγωνία των Εβραίων

Κωδικός:
107384
Manufacturer: 
Description: 

Φιλολογικές επιθέσεις, περιοριστικές νομοθεσίες και κοινωνικές διακρίσεις, λαϊκός φθόνος και μίσος, δημεύσεις και απελάσεις, συκοφαντίες και φυλακίσεις, βασανιστήρια και εκτελέσεις, πυρά και σφαγές, γκέτο και πογκρόμ, στρατόπεδα θανάτου και Ολοκαύτωμα... αποτέλεσαν τη μοίρα του πιο πολύπαθου λαού στην Ιστορία.
Το βιβλίο αυτό αφηγείται αυτήν την ιστορία του παράλογου μίσους και του απύθμενου πόνου, ιστορία που πρέπει να έρθει στην επιφάνεια και να ταράξει συνειδήσεις.

20,19 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Φιλολογικές επιθέσεις, περιοριστικές νομοθεσίες και κοινωνικές διακρίσεις, λαϊκός φθόνος και μίσος, δημεύσεις και απελάσεις, συκοφαντίες και φυλακίσεις, βασανιστήρια και εκτελέσεις, πυρά και σφαγές, γκέτο και πογκρόμ, στρατόπεδα θανάτου και Ολοκαύτωμα... αποτέλεσαν τη μοίρα του πιο πολύπαθου λαού στην Ιστορία. Το βιβλίο αυτό αφηγείται αυτήν την ιστορία του παράλογου μίσους και του απύθμενου πόνου, ιστορία που πρέπει να έρθει στην επιφάνεια και να ταράξει συνειδήσεις. Η οδυνηρή αφήγηση βγαίνει μέσα από την καρδιά ενός ειλικρινούς ιερέα, ο οποίος, συγκλονισμένος από τη φρίκη, μας δείχνει πως ο αντισημιτισμός είναι άρνηση της πίστης, διάψευση της ελπίδας, και ασθένεια της αγάπης.
Subtitle: 
2.300 χρόνια αντισημιτισμού
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-8480-95-7
Book pages: 
360
Book Dimensions: 
23χ16
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο ΄Εντουαρντ Χ. Φλάννερυ, Αμερικανός Ιρλανδικής καταγωγής, υπήρξε από τους πρωτοπόρους κληρικούς, της Καθολικής Εκκλησίας, αλλά και όλου του Χριστιανισμού, που, μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, αφιερώθηκε στην έρευνα του αντισημιτισμού και στην αποκατάσταση των πληγών του εβραϊκού λαού. Από το 1990 μέχρι το θάνατό του (2000), υπήρξε πρόεδρος της επιτροπής διαλόγου Καθολικών-Εβραίων, στις ΗΠΑ.

Subtitle: 
2.300 χρόνια αντισημιτισμού
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-8480-95-7
Book pages: 
360
Book Dimensions: 
23χ16
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο