Product

Η αθόρυβη επανάσταση

Product

Η αθώα νύφη

Η αθώα γλώσσα των ονείρων μας

Κωδικός:
94914
Description: 

Στα όνειρά μας εκφράζουμε «απαγορευμένες» επιθυμίες του ασυνείδητου...(Σ. Φρόυντ).
Είδες ψάρια στον ύπνο σου, λαχτάρα θα σε βρει! (λαϊκή δοξασία).
Ο γοητευτικός κόσμος των ονείρων μας είναι πλούσιος σε ερεθίσματα, που διαπλέκονται και δημιουργούν ευφάνταστες, πρωτότυπες, εκπληκτικές ιστορίες. Υπάρχουν όνειρα διάσημα και άλλα λιγότερο γνωστά, τα οποία ειδικοί και μη προσπαθούν να εξηγήσουν, να ερμηνεύσουν, να μεταφράσουν.[...]

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στα όνειρά μας εκφράζουμε «απαγορευμένες» επιθυμίες του ασυνείδητου...(Σ. Φρόυντ). Είδες ψάρια στον ύπνο σου, λαχτάρα θα σε βρει! (λαϊκή δοξασία). Ο γοητευτικός κόσμος των ονείρων μας είναι πλούσιος σε ερεθίσματα, που διαπλέκονται και δημιουργούν ευφάνταστες, πρωτότυπες, εκπληκτικές ιστορίες. Υπάρχουν όνειρα διάσημα και άλλα λιγότερο γνωστά, τα οποία ειδικοί και μη προσπαθούν να εξηγήσουν, να ερμηνεύσουν, να μεταφράσουν.[...] Σ' αυτό το μικρό συναρπαστικό βιβλίο θα βρούμε τρόπους κατανόησης και αξιοποίησης αυτής της "αθώας" γλώσσας των ονείρων μας. Θα διαβάσουμε όνειρα που η συγγραφέας παρουσιάζει -από το δικό της προσωπικό υλικό αλλά και από υλικό συναδέλφων της και θεραπευόμενων- και θα μάθουμε πώς μπορούμε να τα διερευνήσουμε μόνοι μας, αλλά και πώς να αναγνωρίσουμε και να εκμεταλλευτούμε τις νέες οπτικές αντιμετώπισης και δράσης που αυτά εμπεριέχουν. Γιατί τα όνειρά μας είναι σημαντικά και η γλώσσα τους για όλους μας κοινή.
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-442-031-3
Book pages: 
151
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Αθηνά Ανδρουτσοπούλου γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Ολοκλήρωσε τις βασικές σπουδές της στην ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και το διδακτορικό της στο Πανεπιστήμιο του Μπαθ στη Μεγάλη Βρετανία. Είναι ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια. Είναι μια από τους τρεις ιδρυτές και επιστημονικούς υπεύθυνους του "Λόγω Ψυχής" - Ινστιτούτου Εκπαίδευσης και Έρευνας στη Συστημική Ψυχοθεραπεία, το οποίο εκπαιδεύει και εποπτεύει επαγγελματίες ψυχικής υγείας. Είναι παντρεμένη και έχει μια κόρη. Εργασίες της έχουν δημοσιευτεί σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά και έχουν ανακοινωθεί σε συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-442-031-3
Book pages: 
151
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο