Product

Η αλήθεια για τον Σάσα Κνις

Product

Η αλήθεια για τους Έλληνες πολιτικούς

Η αλήθεια για τους αρχαίους Έλληνες φιλόσοφους

Κωδικός:
106500
Manufacturer: 
Description: 

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα βιβλίο με όλη την άγνωστη αλήθεια για τις ζωές και το έργο των ανθρώπων που γέννησαν τις μεγαλύτερες ιδέες του κόσμου.
Η αδικημένη κληρονομιά της αρχαίας ελληνικής φιλοσοφίας και η παράξενη μοίρα των φιλοσόφων.
Ο αγώνας των φιλοσόφων ενάντια στο αρχαίο κατεστημένο, και οι συγκλονιστικές περιπέτειες τους. Η αξεπέραστη έμπνευση κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες...

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα βιβλίο με όλη την άγνωστη αλήθεια για τις ζωές και το έργο των ανθρώπων που γέννησαν τις μεγαλύτερες ιδέες του κόσμου. Η αδικημένη κληρονομιά της αρχαίας ελληνικής φιλοσοφίας και η παράξενη μοίρα των φιλοσόφων. Ο αγώνας των φιλοσόφων ενάντια στο αρχαίο κατεστημένο, και οι συγκλονιστικές περιπέτειες τους. Η αξεπέραστη έμπνευση κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες... Η άδικη αντιμετώπισή τους από την κοινωνία, την πολιτεία και το ιερατείο. Ο φιλοσοφικός πόλεμος ενάντια στους ανόητους, στην αμορφωσιά, στην εξουσία, στα ιερατεία, στους θεούς, στην υποκρισία και στη μισαλλοδοξία, ενάντια στην απογοητευτική πραγματικότητα που δεν έχει αλλάξει μέχρι σήμερα... Η εξαφάνιση του έργου τους, και οι μεγάλες παρεξηγήσεις... Η φιλοσοφική ουτοπία και ονειροπόληση. Οι παράξενες αλήθειες... Όλα ξεκίνησαν από μια μεγάλη προσωπική μελέτη του συγγραφέα, που οδήγησε σε μια αποκαλυπτική σειρά άρθρων στο περιοδικό "Strange", κι από εκεί στην προέκταση της μελέτης σε περισσότερους φιλοσόφους και ζητήματα, ώσπου κατέληξε σε αυτό το μοναδικό βιβλίο. Όλα όσα δεν ξέρετε για τους αρχαίους Έλληνες φιλόσοφους: Επίκουρος, Αριστοτέλης, Πλάτωνας, Πυθαγόρας, Δημόκριτος, Θεόφραστος, Αναξαγόρας, Πρωταγόρας, Ηράκλειτος, Θαλής, Αναξίμανδρος, Κρατύλος, Λεύκιππος, Παρμενίδης, Ζήνων, Αντισθένης, Διογένης, Ξενοφάνης, Σωκράτης, κ.ά. Και ιδιαίτερα παραρτήματα περί Θεωρίας, περί της Ευτυχισμένης Πολιτείας, περί Κοσμοπολιτισμού, περί Αρχαιολογίας και περί της Μεγάλης Ανακάλυψης της Αρχαίας Ελλάδας...
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-88776-9-5
Book pages: 
207
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Παντελής Γιαννουλάκης ζει και γράφει στη Θεσσαλονίκη. Έχει συγγράψει μυθιστορήματα, διηγήματα, ποίηση, δοκίμια, συνεντεύξεις, πολλές μελέτες, και εκατοντάδες άρθρα, αρθρογραφώντας σε πολλά περιοδικά.
Είναι ο δημιουργός, εκδότης και διευθυντής του περιοδικού "Strange", εμπνευστής και εκδότης του περιοδικού "Μυστική Ελλάδα", και δημιουργός των εκδόσεων "Terra Nova". Υπήρξε ιδρυτής των εκδόσεων "Αρχέτυπο", αρχισυντάκτης των περιοδικών "Τρίτο Μάτι" και "Ανιχνεύσεις", και έχει εργαστεί ως σύμβουλος εκδόσεων για λογαριασμό πολλών εκδοτικών οίκων και περιοδικών, και έχει ασχοληθεί εκτενώς με την επιμέλεια εκδόσεων. Υπήρξε editor πολλών ανθολογιών, συντονιστής ερευνητικών και εξερευνητικών προγραμμάτων, έχει οργανώσει και συμμετάσχει σε πολλές εκδηλώσεις με θέματα του Μυστηρίου και του Φανταστικού, και έχει οργανώσει και συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές και ντοκιμαντέρ. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος της "Ελληνικής Λέσχης του Φανταστικού", δημιουργός ραδιοφωνικών εκπομπών, μεταφραστής, μουσικός, περιηγητής, ομιλητής. Ασχολείται ένθερμα με τη φανταστική λογοτεχνία, τη σημειολογία, τη φιλοσοφία, τις εναλλακτικές κοσμοθεωρίες, τα μυστήρια του ανθρώπου και των κόσμων του.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-88776-9-5
Book pages: 
207
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο