Product

Η αναγνώριση των σημασιακών σχέσεων των λέξεων από μαθητές δημοτικού σχολείου

Product

Η ανάγνωση στα ελληνικά αλληλοδιδακτικά σχολεία

Η ανάγνωση και η γραφή του δάσους

Κωδικός:
145806
Description: 

Με τη σειρά "Περιβαλλοντική Εκπαίδευση" παρουσιάζουμε μια πρωτοποριακή εργασία στη σύνθεσή της, στην παρουσίασή της, αλλά και στη δομή της.

Η σειρά δεν αρκείται στον επιστημονικά ενδεδειγμένο τρόπο εκμάθησης του γραπτού λόγου σε παιδιά προσχολικής ηλικίας -που είναι ο προφορικός λόγος- με τα ποιήματα, τις αφηγήσεις αλλά και με υλικό από την παράδοση του τόπου μας, με αινίγματα, παροιμίες και γλωσσοδέτες.

Κατόπιν περνάει εξελικτικά από τα γράμματα στις λέξεις και επί πλέον, δίνει μέσα από τις ασκήσεις, τα μηνύματα της προστασίας του περιβάλλοντος.

15,34 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Με τη σειρά "Περιβαλλοντική Εκπαίδευση" παρουσιάζουμε μια πρωτοποριακή εργασία στη σύνθεσή της, στην παρουσίασή της, αλλά και στη δομή της. Η σειρά δεν αρκείται στον επιστημονικά ενδεδειγμένο τρόπο εκμάθησης του γραπτού λόγου σε παιδιά προσχολικής ηλικίας -που είναι ο προφορικός λόγος- με τα ποιήματα, τις αφηγήσεις αλλά και με υλικό από την παράδοση του τόπου μας, με αινίγματα, παροιμίες και γλωσσοδέτες. Κατόπιν περνάει εξελικτικά από τα γράμματα στις λέξεις και επί πλέον, δίνει μέσα από τις ασκήσεις, τα μηνύματα της προστασίας του περιβάλλοντος.
Subtitle: 
Ασκήσεις προσχολικής ηλικίας
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6742-15-6
Book pages: 
248
Book Dimensions: 
30χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Ασκήσεις προσχολικής ηλικίας
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6742-15-6
Book pages: 
248
Book Dimensions: 
30χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο