Product

Η απαραίτητη γενική ουρολογία

Product

Η απάρνηση του πολιτικού

Η απαραίτητη γυναίκα

Κωδικός:
128548
Manufacturer: 
Description: 

Η Απαραίτητη Γυναίκα νομίζει ότι χωρίς την παρουσία της όλα θα διαλυθούν· μήπως μοιάζει με σένα; Κάνε το τεστ που ακολουθεί και ανακάλυψε:

12,84 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η Απαραίτητη Γυναίκα νομίζει ότι χωρίς την παρουσία της όλα θα διαλυθούν· μήπως μοιάζει με σένα; Κάνε το τεστ που ακολουθεί και ανακάλυψε: 1. Μήπως ζεις μ' έναν κατάλογο στο χέρι; 2. Μήπως, αναλαμβάνεις περισσότερα απ' αυτά που μπορείς να φέρεις άνετα εις πέρας; 3. Είναι δύσκολο για σένα να αναζητήσεις βοήθεια και υποστήριξη; 4. Μήπως φαίνεσαι περισσότερο συγκροτημένη απ' ό,τι αισθάνεσαι; 5. Μήπως σου είναι δύσκολο να καθίσεις ακίνητη και να μην κάνεις κάτι; 6. Πιστεύεις ότι οι άλλοι άνθρωποι δεν εκτιμούν τη σκληρή σου δουλειά και τα πράγματα που επιτυγχάνεις; 7. Μήπως βρίσκεσαι συνεχώς σε ένταση, εξαντλημένη ή ράκος; 8. Μήπως σου είναι δύσκολο να εκτιμήσεις τα επιτεύγματα σου, γιατί ανησυχείς για το επόμενο πράγμα που έχεις να κάνεις; 9. Εύχεσαι οι άλλοι να ενεργούσαν με ταχύτερο ρυθμό; 10. Μήπως, μέσα σου, πιστεύεις ότι κανένας δεν μπορεί να κάνει μια δουλειά τόσο καλά και τόσο αποτελεσματικά, όσο εσύ; Αν απαντήσεις ναι σε περισσότερες από 4 απ' αυτές τις ερωτήσεις, τότε βρίσκεσαι σε κάποιο στάδιο της διαδικασίας να γίνεις ή είσαι ήδη Απαραίτητη Γυναίκα.
Publications Date: 
1993
Book ISBN: 
960-7097-22-Χ
Book pages: 
299
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Ellen Sue Stern είναι ιδρύτρια των Εργαστηρίων "Περιμένοντας την Αλλαγή", μιας σειράς σεμιναρίων συναισθηματικής συμπαράστασης για έγκυες γυναίκες, πρόεδρος της εταιρίας εκδοτικών συμβούλων Stern, καθώς και συγγραφέας δεκαεπτά βιβλίων που έχουν αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές και έχουν πουλήσει σχεδόν ένα εκατομμύριο αντίτυπα. Έχει εμφανιστεί σε πολλές δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές της Αμερικής και στα σεμινάριά της έχει καθοδηγήσει χιλιάδες γυναίκες. Άρθρα της έχουν δημοσιευτεί στα περιοδικά SELF, Marie Claire, Parenting, Working Woman, Cosmopolitan και American Baby. Είναι επίσης πρέσβειρα της Αμερικανικής Εταιρίας για την Καταπολέμηση της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας.

Publications Date: 
1993
Book ISBN: 
960-7097-22-Χ
Book pages: 
299
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο