Product

Η αυταπάτη του Dawkins

Product

Ή αυτή ή τίποτα

Η αυταπάτη του Dawkins

Κωδικός:
171713
Description: 

Στις μέρες μας, εκτός από τις πολλές αιρέσεις που μαστίζουν την Εκκλησία του Χριστού, βλέπουμε και το στρατόπεδο των αθεϊστών να γίνεται μαχητικό, μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις, κατάφεραν να επηρεάσουν ολόκληρες κυβερνήσεις.

Ένας από τους πρωτοπόρους του κινήματος του αθεϊσμού είναι ο Βρετανός καθηγητής Πανεπιστημίου, Dawkins, που έγραψε μερικά βιβλία με καυστικό περιεχόμενο εναντίον της χριστιανικής πίστης και ιδιαίτερα με το τελευταίο βιβλίο του, "The God Delusion" (Η περί Θεού αυταπάτη).

5,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στις μέρες μας, εκτός από τις πολλές αιρέσεις που μαστίζουν την Εκκλησία του Χριστού, βλέπουμε και το στρατόπεδο των αθεϊστών να γίνεται μαχητικό, μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις, κατάφεραν να επηρεάσουν ολόκληρες κυβερνήσεις. Ένας από τους πρωτοπόρους του κινήματος του αθεϊσμού είναι ο Βρετανός καθηγητής Πανεπιστημίου, Dawkins, που έγραψε μερικά βιβλία με καυστικό περιεχόμενο εναντίον της χριστιανικής πίστης και ιδιαίτερα με το τελευταίο βιβλίο του, "The God Delusion" (Η περί Θεού αυταπάτη). Παράλληλα όμως με το κίνημα του αθεϊσμού, αναπτύχτηκε δυναμικά και ο κλάδος του Χριστιανισμού που ονομάζεται απολογητική. Το έργο της είναι να ανασκευάζει και να αντικρούει τις κατηγορίες εναντίον του Χριστιανισμού και να πείσει τους αντίθετους για τις λανθασμένες απόψεις τους. Η απολογητική, με δυο λόγια, δίνει απαντήσεις στους επικριτές και σ' εκείνους που αμφισβητούν την αποκάλυψη της Βίβλου και την ύπαρξη του Θεού. Συγγραφέας του βιβλίου είναι ο πολυγραφότατος συγγραφέας John Blanchard. Το βιβλίο, αν και μικρό σε μέγεθος, είναι πλούσιο σε περιεχόμενο και επιχειρηματολογία, δίνει απαντήσεις στις σαθρές θέσεις του Dawkins. Είναι ένα καλό βοήθημα για τους πιστούς του Κυρίου, για να μην παρασυρθούν, αλλά να αντιμετωπίσουν τη λαίλαπα της αθεΐας που σαν τσουνάμι σαρώνει, ιδιαίτερα νέους ανθρώπους και τους αποκόπτει από την πίστη τους στο Θεό και τη Βίβλο.
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-510-131-9
Book pages: 
104
Book Dimensions: 
17χ11
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-510-131-9
Book pages: 
104
Book Dimensions: 
17χ11
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο