Product

Η γραπτή έκφραση των μαθητών

Product

Η γραφειοκρατία του δισταγμού

Η γραφειοκρατία στον αστερισμό της ύστερης νεωτερικότητας και η λανθάνουσα γοητεία του μεταρρυθμιστικού εγχειρήματος

Κωδικός:
115528
Description: 

Η μεθοδικότητα στην οργάνωση του υλικού, η εξαιρετική θεωρητική κατάρτιση, η φρέσκια αναλυτική ματιά και ο εξαντλητικός όσο και (όχι σπάνια) συναρπαστικός διάλογος με τις πηγές και τη βιβλιογραφία επιτρέπουν στον Αντώνη Λιανό να καταθέσει μια γνήσια συμβολή στο πεδίο της ανάλυσης τόσο της γραφειοκρατίας όσο και του ίδιου του μεταρρυθμιστικού φαινομένου στην ύστερη νεωτερικότητα.

18,03 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η μεθοδικότητα στην οργάνωση του υλικού, η εξαιρετική θεωρητική κατάρτιση, η φρέσκια αναλυτική ματιά και ο εξαντλητικός όσο και (όχι σπάνια) συναρπαστικός διάλογος με τις πηγές και τη βιβλιογραφία επιτρέπουν στον Αντώνη Λιανό να καταθέσει μια γνήσια συμβολή στο πεδίο της ανάλυσης τόσο της γραφειοκρατίας όσο και του ίδιου του μεταρρυθμιστικού φαινομένου στην ύστερη νεωτερικότητα. Και επιχειρώντας ένα follow up στο, τόσο δημοφιλές στη μελέτη του, "δίλημμα του φυλακισμένου", θα έλεγα ότι ο συγγραφέας με το ανά χείρας βιβλίο καταστατικά απονευρώνει τη νοοτροπία "καταδολίευσης", που προϋποθέτει ένα τέτοιο παίγνιο, καθώς αποδεικνύει ότι ο αναστοχασμός εγγυάται γνησίως την εμπέδωση μιας σχέσης εμπιστοσύνης με το εκάστοτε αντικείμενο της έρευνας. Και οπωσδήποτε το "άθροισμα" μιας τέτοιας, ευφυώς εγκαθιδρυμένης, σχέσης δεν μπορεί ποτέ να είναι μηδενικό.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-02-2051-4
Book pages: 
300
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Αντώνης Λιανός είναι πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στη Διοικητική Επιστήμη. Έχει διδάξει στην ιδιωτική και δημόσια μέση εκπαίδευση το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Έχει εργασθεί ως στέλεχος του Τομέα Διοικητικής Μεταρρύθμισης στην Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε. Από το 2009 είναι Ειδικός Σύμβουλος του Υφυπουργού Οικονομικών αρχικά και Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών στη συνέχεια, Φ. Σαχινίδη. Το 2012 μετατάχθηκε από το Υπουργείο Παιδείας στο Υπουργείο Εσωτερικών, στη Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων, και εργάζεται ως επιστημονικός συνεργάτης στο ΕΚΔΔΑ στη Μονάδα Τεκμηρίωσης και Καινοτομίας. Είναι μέλος του Διοικητικού Επιμελητηρίου, του ΟΠΕΚ και της Εταιρείας Πολιτικής Επιστήμης. Έχει συγγράψει μονογραφίες και πολλά άρθρα και μελέτες σε εφημερίδες, δικτυακούς τόπους και Επιστημονικά Περιοδικά.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-02-2051-4
Book pages: 
300
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο