Product

Η γυναίκα ποίηση. Μαρία Πολυδούρη

Product

Η γυναίκα που δεν ήθελε

Η γυναίκα που γνώρισα

Κωδικός:
13123
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Πόσες γυναίκες υπάρχουν στη ζωή του Γιοέλ Ραβίντ, πρώην πράκτορα μυστικής υπηρεσίας; Η γυναίκα, η κόρη, η μητέρα, η πεθερά, η γειτόνισσα, η κοπέλα από την Μπανγκόκ.
Αυτός ο επαγγελματίας κατάσκοπος που εξελίχθηκε σε φιλόσοφο έχει τώρα το χρόνο και την πολυτέλεια να παρατηρήσει τη δική του ζωή και να αποκαλύψει τα αινίγματα που κάλυπταν πάντοτε τις σχέσεις του.

15,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Πόσες γυναίκες υπάρχουν στη ζωή του Γιοέλ Ραβίντ, πρώην πράκτορα μυστικής υπηρεσίας; Η γυναίκα, η κόρη, η μητέρα, η πεθερά, η γειτόνισσα, η κοπέλα από την Μπανγκόκ. Αυτός ο επαγγελματίας κατάσκοπος που εξελίχθηκε σε φιλόσοφο έχει τώρα το χρόνο και την πολυτέλεια να παρατηρήσει τη δική του ζωή και να αποκαλύψει τα αινίγματα που κάλυπταν πάντοτε τις σχέσεις του. Με χαρακτηριστική μαεστρία αλλά και πάθος, ο Άμος Οζ υφαίνει τη δυνατή και παράξενη ερωτική ιστορία ενός ανθρώπου που έμαθε να ανακαλύπτει τα μυστικά πίσω από απλά, καθημερινά γεγονότα και θέλει τελικά να φτάσει στην αλήθεια που κρύβεται πίσω από έναν πυκνό ιστό από ψέματα.
Publications Date: 
1993
Book ISBN: 
960-274-023-Χ
Book pages: 
321
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Άμος Οζ γεννήθηκε στην Ιερουσαλήμ το 1939. Πριν ασχοληθεί με τη συγγραφή και τη δημοσιογραφία εργάστηκε επί πολλά χρόνια σε ένα κολλεκτιβοποιημένο αγρόκτημα (κιμπούτς). Συμμετείχε ενεργά, επί μία εικοσαετία, στην πολιτική ζωή του Ισραήλ, ως μέλος διαφόρων ειρηνιστικών κινημάτων. Έχει εκδώσει μυθιστορήματα, διηγήματα, πολιτικά δοκίμια και παιδικά βιβλία. Τα γνωστότερα μυθιστορήματά του είναι: "Ο Μιχαέλ μου" (το μυθιστόρημα που τον καθιέρωσε ως έναν από τους σημαντικότερους συγγραφείς του Ισραήλ), "Το μαύρο κουτί", "Η γυναίκα που γνώρισα", "Φίμα", "Νύχτα στο Τελ Κένταρ", "Η ίδια θάλασσα" και "Ιστορία αγάπης και σκότους". Σχεδόν όλα έχουν μεταφραστεί στα ελληνικά και κυκλοφορούν από τις εκδ. Ψυχογιός και Καστανιώτη. Έχει βραβευθεί με διεθνή λογοτεχνικά και διακρίσεις ειρήνης, μεταξύ των οποίων το Βραβείο Λογοτεχνίας Χολόν και το γερμανικό Βραβείο Ειρήνης 1992. Τα τελευταία χρόνια ζει με την οικογένειά του στην πόλη Αράντ του Ισραήλ.

Publications Date: 
1993
Book ISBN: 
960-274-023-Χ
Book pages: 
321
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο