Product

Η δημιουργία του κόσμου

Product

Η δημιουργία του κόσμου

Η δημιουργία του κόσμου

Κωδικός:
99689
Manufacturer: 
Description: 

Η αφήγηση μιας ιστορίας με συνεχόμενες εικόνες δεν είναι κάτι καινούργιο. Ήδη από την εποχή του Βυζαντίου έχουμε πλήθος βίων αγίων, περιπετειώδεις ιεραποστολές, πολεμικές εκστρατείες που διανθίζονται με αλληλουχία εικόνων.
Στις μέρες μας, όπου η κυριαρχία της εικόνας είναι καταλυτική, οι εκδόσεις Ακρίτας, πάντα με σεβασμό στις πηγές και την ουσία των κειμένων, αποφάσισαν να προσφέρουν στους μικρούς αναγνώστες τους μια σειρά από εικονογραφημένες ιστορίες που θα κάνουν τα παιδιά να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το θαυμαστό κόσμο της Βίβλου.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η αφήγηση μιας ιστορίας με συνεχόμενες εικόνες δεν είναι κάτι καινούργιο. Ήδη από την εποχή του Βυζαντίου έχουμε πλήθος βίων αγίων, περιπετειώδεις ιεραποστολές, πολεμικές εκστρατείες που διανθίζονται με αλληλουχία εικόνων. Στις μέρες μας, όπου η κυριαρχία της εικόνας είναι καταλυτική, οι εκδόσεις Ακρίτας, πάντα με σεβασμό στις πηγές και την ουσία των κειμένων, αποφάσισαν να προσφέρουν στους μικρούς αναγνώστες τους μια σειρά από εικονογραφημένες ιστορίες που θα κάνουν τα παιδιά να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το θαυμαστό κόσμο της Βίβλου.
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-328-257-Χ
Book pages: 
32
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Σπύρος Κόντης γεννήθηκε στην Κέρκυρα. Αποφοίτησε από το Αμερικανικό Κολλέγιο Αγίας Παρασκευής, σπούδασε ζωγραφική στο εργαστήριο της φιλοσόφου και ζωγράφου Αλέκας Χελιώτη Κόντη (μητέρας του) και graphic design στο ΙΕΚ Ηλιούπολης. Έχει εκδόσει πολλά βιβλία για παιδιά με γνωστούς Έλληνες και ξένους εκδότες.

Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-328-257-Χ
Book pages: 
32
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο