Product

Η διάσωση του πρίγκιπα

Product

Η διάσωση του φυσιολογικού

Η διάσωση του στρατιώτη Ράιαν

Κωδικός:
2310
Description: 

6 Ιουνίου 1944. Οι συμμαχικές δυνάμεις αποβιβάζονται στις ακτές της Νορμανδίας για να δώσουν μια από τις καθοριστικές μάχες του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Η Αμερική θα θεωρήσει εκείνη την αποβίβαση νίκη. Για το λοχαγό Τζον Μίλερ και την ομάδα του, των νεαρών στρατιωτών εκείνη η μοιραία μέρα συμβολίζει πολύ περισσότερα. Η Ουάσιγκτον τους ανέθεσε την αποστολή διάσωσης ενός αλεξιπτωτιστή, ενός στρατιώτη που είχε ήδη τρία αδέρφια στον πόλεμο. Ο λοχαγός Μίλερ και οι άντρες του θα συνειδητοποιήσουν γρήγορα ότι δεν πρόκειται για μια απλή αποστολή διάσωσης.

16,60 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

6 Ιουνίου 1944. Οι συμμαχικές δυνάμεις αποβιβάζονται στις ακτές της Νορμανδίας για να δώσουν μια από τις καθοριστικές μάχες του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Η Αμερική θα θεωρήσει εκείνη την αποβίβαση νίκη. Για το λοχαγό Τζον Μίλερ και την ομάδα του, των νεαρών στρατιωτών εκείνη η μοιραία μέρα συμβολίζει πολύ περισσότερα. Η Ουάσιγκτον τους ανέθεσε την αποστολή διάσωσης ενός αλεξιπτωτιστή, ενός στρατιώτη που είχε ήδη τρία αδέρφια στον πόλεμο. Ο λοχαγός Μίλερ και οι άντρες του θα συνειδητοποιήσουν γρήγορα ότι δεν πρόκειται για μια απλή αποστολή διάσωσης. Πρόκειται για την υπέρτατη πρόκληση απέναντι σε όσα έχουν μάθει και σε όσα πιστεύουν. Μια δοκιμασία τιμής και καθήκοντος -αλλά και η τελευταία τους ελπίδα για λύτρωση.
Subtitle: 
Βασισμένο στο σενάριο του Ρόμπερτ Ρόντατ για την ομότιτλη ταινία που σκηνοθέτησε ο Στίβεν Σπίλμπεργκ
Publications Date: 
1998
Book ISBN: 
960-237-144-7
Book pages: 
392
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Μαξ Άλαν Κόλινς (γεν. 1948) είναι αμερικανός συγγραφέας ιστοριών μυστηρίου, σεναριογράφος, κομίστας και συγγραφέας διασκευών τηλεοπτικών και κινηματογραφικών σεναρίων σε μυθιστορήματα ("novelizations"). Έχει γράψει, μεταξύ άλλων, το graphic novel με τίτλο "Road to Perdition", που μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη από τον Σαμ Μέντες το 2002, στην ομότιτλη ταινία. Ανάμεσα στις πιο γνωστές του "μεταφορές" κινηματογραφικών ταινιών σε μυθιστορήματα περιλαμβάνονται τα "Maverick" (1994), "Air Force One" (1997), "Η διάσωση του στρατιώτη Ράϊαν" (1998), και "The X-Files: I Want to Believe" (2008), ενώ έχει γράψει μια σειρά μυθιστορημάτων βασισμένων στις τηλεοπτικές σειρές "CSI: Crime Scene Investigation", "CSI: Miami", "Bones", κ.ά. Επίσης, έχει σκηνοθετήσει τέσσερις ταινίες που εκδόθηκαν σε DVD: "Mommy", "Mommy 2: Mommy's Day", "Real Time: Siege at Lucas Street Market", και "Eliot Ness: An Untouchable Life " (βασισμένη στο ομότιτλο θεατρικό του έργο, που ήταν υποψήφιο για το βραβείο μυστηρίου Edgar). Είναι ιδρυτικό μέλος της "International Association of Media Tie-in Writers" -διεθνούς ένωσης συγγραφέων που ειδικεύονται στη διασκευή τηλεοπτικών και κινηματογραφικών σεναρίων σε μυθιστορήματα. Η πιο γνωστή σειρά δικών του, πρωτότυπων ιστοριών μυστηρίου, είναι η σειρά με πρωταγωνιστή τον ιδιωτικό ντετέκτιβ από το Σικάγο Nathan Heller, η οποία αριθμεί ήδη 14 μυθιστορήματα (γραμμένα από το 1983 έως το 2002).

Subtitle: 
Βασισμένο στο σενάριο του Ρόμπερτ Ρόντατ για την ομότιτλη ταινία που σκηνοθέτησε ο Στίβεν Σπίλμπεργκ
Publications Date: 
1998
Book ISBN: 
960-237-144-7
Book pages: 
392
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο