Product

Η διαδικασία συνδιαλλαγής κατά τον πτωχευτικό κώδικα

Product

Η διαδικασία της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης και η ελληνική γεωργία στη δεκαετία του '90

Η διαδικασία της αποπροσωποποίησης στη σχιζοφρένεια

Κωδικός:
77401
Description: 

Το παρόν έργο του συγγραφέα είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Η θεωρία του, αυθεντικότατα θεμελιωμένη, εισάγει μια νέα διάσταση στο χώρο της ψυχοπαθολογίας. Κι ακόμη, μέσω της βαθιάς του κατανόησης -οι ασθενείς δεν αντιμετωπίζονται σαν αντικείμενα ούτε μετατρέπονται σε πράγματα-, μας δίνει την υπαρξιακή και βαθιά ανθρώπινη εικόνα του σχιζοφρενικού όντος και της κατάστασής του. ...δείχνει άριστη κλινική εμπειρία, μεγάλη ικανότητα διείσδυσης στην ψυχοπαθολογική ανάλυση και αυθεντικότητα στα συμπεράσματά του. (S.

35,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Το παρόν έργο του συγγραφέα είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Η θεωρία του, αυθεντικότατα θεμελιωμένη, εισάγει μια νέα διάσταση στο χώρο της ψυχοπαθολογίας. Κι ακόμη, μέσω της βαθιάς του κατανόησης -οι ασθενείς δεν αντιμετωπίζονται σαν αντικείμενα ούτε μετατρέπονται σε πράγματα-, μας δίνει την υπαρξιακή και βαθιά ανθρώπινη εικόνα του σχιζοφρενικού όντος και της κατάστασής του. ...δείχνει άριστη κλινική εμπειρία, μεγάλη ικανότητα διείσδυσης στην ψυχοπαθολογική ανάλυση και αυθεντικότητα στα συμπεράσματά του. (S. Tomkiewicz, Επιστημονικός διευθυντής του Εθνικού Ιδρύματος Υγείας και Ιατρικής Έρευνας, Καθηγητής στη Faculte de Medecine de Paris, Διευθυντής της ψυχιατρικής κλινικής του Hopital Saint-Antoine.)
Subtitle: 
Το βλέμμα και το Είναι στην ψύχωση
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-406-352-9
Book pages: 
386
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Φώτης Καγγελάρης είναι Διδάκτωρ Ψυχοπαθολογίας. Σπούδασε στο Παρίσι (μαθητής των Tomkiewicz, Cooper και Lacan, παρακολούθησε επίσης Φιλοσοφία και Γλωσσολογία), όπου διετέλεσε Ερευνητής στο Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας και Ιατρικής Έρευνας. Εργάζεται και ζει στην Αθήνα. Τα τελευταία χρόνια εντρυφεί επίσης στην ψυχαναλυτική ανθρωπολογία μελετώντας τις μάσκες των λαών του κόσμου και στη φιλοσοφία και την ψυχαναλυτική σημειολογία της φωτογραφικής εικόνας.

Subtitle: 
Το βλέμμα και το Είναι στην ψύχωση
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-406-352-9
Book pages: 
386
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο