Product

Η δίκη διαζυγίου

Product

Η δική μας Αμερική

Η δική μας Αθήνα

Κωδικός:
143191
Manufacturer: 
Description: 

Μήπως κρύβεται η Ευρώπη στο πορτοφόλι σου; Ψάξε καλά και αν δεν τη βρεις, διάβασε τη σελίδα 238 του βιβλίου Η δική μας Αθήνα!

17,42 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μήπως κρύβεται η Ευρώπη στο πορτοφόλι σου; Ψάξε καλά και αν δεν τη βρεις, διάβασε τη σελίδα 238 του βιβλίου Η δική μας Αθήνα! - Γνωρίζεις ποιος σημαντικός έλληνας πολιτικός φορούσε χαρακτηριστικό σκούφο και στρογγυλά γυαλιά; Αν όχι, διάβασε τη σελίδα 22! - Τι είναι γραμμένο κάτω από το άγαλμα του Γεωργίου Καραϊσκάκη στο Ζάππειο; Βρες το στη σελίδα 81. - Ποιος ήταν στην πραγματικότητα ο «Τρελαντώνης», ο ήρωας του βιβλίου της Πηνελόπης Δέλτα; Ανακάλυψέ το στη σελίδα 244! - Έχεις ποτέ προσπαθήσει να μετρήσεις τις νερατζιές στον Περιφερειακό Δρόμο του Λυκαβηττού; Αν ξέρεις πόσες είναι, πες μας να το γράψουμε! - Το "προσφυγάκι" που βρίσκεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο τι έχει να σου πει για τη σημερινή εποχή; Πήγαινε στη σελίδα 275 του βιβλίου που κρατάς στα χέρια σου! Η δική μας Αθήνα είναι ένα πρωτότυπο "παιχνίδι συνειρμών", με θέμα τα μνημεία, τα μουσεία, την ιστορία, τη σύγχρονη ζωή, την τέχνη, τη φύση και το τοπίο της Αθήνας. Με το παιχνίδι αυτό, η πόλη της Αθήνας γίνεται τελικά η αφορμή για ένα συναρπαστικό ταξίδι μέσα στον ελληνικό πολιτισμό, αρχαίο και σύγχρονο. Το βιβλίο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 8-15 χρόνων, στους γονείς τους αλλά και στους δασκάλους και καθηγητές τους.
Subtitle: 
Ένας οδηγός της Αθήνας για παιδιά
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-04-3777-7
Book pages: 
336
Book Dimensions: 
20χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Μαριέττα Ανδριοπούλου Καπέλλα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Γράφει παραμύθια για παιδιά, διαφημίσεις για μεγάλους και διασκευάζει έργα της ελληνικής και παγκόσμιας λογοτεχνίας για χορευτικές παραστάσεις για παιδιά. Εργάζεται στο χώρο του τουρισμού.

Subtitle: 
Ένας οδηγός της Αθήνας για παιδιά
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-04-3777-7
Book pages: 
336
Book Dimensions: 
20χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο