Product

Η δραχμή από το φοίνικα στο ευρώ

Product

Η δροσερή επαύριον της ουτοπίας

Η δραχμή στο κέντρο ενός κόσμου χωρίς δυστυχία

Κωδικός:
133362
Manufacturer: 
Description: 

"Η δραχμή στο κέντρο ενός κόσμου χωρίς δυστυχία" είναι ένα sui generis βιβλίο. Το πρώτο βιβλίο των "Εκδόσεων Κιριτιμάτι" και για να δει κάποιος τι σημαίνει το Κιριτιμάτι πρέπει να κοιτάξει στο αυτί του (...του βιβλίου). Έχει χιούμορ, χωρίς να είναι χιουμοριστικό, έχει νέες οικονομικές και πολιτικές θεωρίες χωρίς να προκαλεί το χασμουρητό. Δεν είναι ούτε αριστερό ούτε δεξιό ούτε κεντρώο. Διαβάζεται ευχάριστα και σίγουρα έχει κάτι να πει. Είναι εξαιρετικά επίκαιρο καθώς πραγματεύεται το θέμα της ακρίβειας και της φτώχειας και προτείνει μια λύση που πρέπει να συζητηθεί.

8,90 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Η δραχμή στο κέντρο ενός κόσμου χωρίς δυστυχία" είναι ένα sui generis βιβλίο. Το πρώτο βιβλίο των "Εκδόσεων Κιριτιμάτι" και για να δει κάποιος τι σημαίνει το Κιριτιμάτι πρέπει να κοιτάξει στο αυτί του (...του βιβλίου). Έχει χιούμορ, χωρίς να είναι χιουμοριστικό, έχει νέες οικονομικές και πολιτικές θεωρίες χωρίς να προκαλεί το χασμουρητό. Δεν είναι ούτε αριστερό ούτε δεξιό ούτε κεντρώο. Διαβάζεται ευχάριστα και σίγουρα έχει κάτι να πει. Είναι εξαιρετικά επίκαιρο καθώς πραγματεύεται το θέμα της ακρίβειας και της φτώχειας και προτείνει μια λύση που πρέπει να συζητηθεί. Ο μόνος κανόνας που σέβεται "Η δραχμή" είναι αυτός που λέει πως τα καλά βιβλία είναι φτιαγμένα με στόχο να αλλάξουν τον κόσμο. Διαβάστε το και αν το πιστέψετε, γίνετε εσείς το χέρι που θα σπείρει το μήνυμά του, μήνυμα ανθρωπιάς και αισιοδοξίας, σε ένα χωράφι που λαχταρά για νέες ιδέες και ασφυκτιά από το μεταλλαγμένο σπόρο της τηλεόρασης και της σημερινής πολιτικής.
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-98255-0-8
Book pages: 
143
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Πάνος Κάλαρης γεννήθηκε στο Ναύπλιο πριν από 30 και κάτι χρόνια. Γράφει καθαρά από αδυναμία να αποδεχθεί τον κόσμο ως έχει. Πιστεύει στην αλλαγή και στην επιστήμη. Πιστεύει ακόμα στην αγάπη μεταξύ των ανθρώπων. Τον προβληματίζει το γεγονός ότι δεν μπορεί να γράψει ένα βιογραφικό που να μην είναι κοινότοπο.
Αισιοδοξεί παρ' όλα αυτά, πως ο κόσμος θα αλλάξει προς το καλύτερο αρκεί να βρεθεί ο κατάλληλος τρόπος και ψάχνει γι' αυτόν με όλη του τη δύναμη και την αφέλειά του επίσης. Προσπαθεί στην αναζήτησή του να βρει συνοδοιπόρους και η κύρια μέθοδός του είναι το χιούμορ... μέχρι στιγμής με πενιχρά ομολογουμένως αποτελέσματα.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-98255-0-8
Book pages: 
143
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο