Product

Η δύναμη της αγάπης

Product

Η δύναμη της αισιοδοξίας

Η δύναμη της αδυναμίας

Κωδικός:
89592
Description: 

Το παραμύθι αυτό γράφτηκε σαν έργο θεατρικό. Το διάβασαν ή το άκουσαν μερικοί από τους έμπειρους φίλους μου του θεάτρου. Φαίνεται πως τους άρεσε το θέμα αλλά βρήκαν δυσκολίες στο ανέβασμά του. Για τούτο το ξανάγραψα σαν παναμύθι που νομίζω πως μπορεί να χαρακτηριστεί.
Η "Δύναμη της αδυναμία" αποτελεί ένα συμπέρασμα από παρατηρήσεις βιολογικές και σκέψεις φιλοσοφικές, που έχω διατυπώσει σε ένα άρθο μου, δημοσιευμένο στην "Ευθύνη" (Τεύχος 16ο, Απρίλιος 1973).

5,51 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το παραμύθι αυτό γράφτηκε σαν έργο θεατρικό. Το διάβασαν ή το άκουσαν μερικοί από τους έμπειρους φίλους μου του θεάτρου. Φαίνεται πως τους άρεσε το θέμα αλλά βρήκαν δυσκολίες στο ανέβασμά του. Για τούτο το ξανάγραψα σαν παναμύθι που νομίζω πως μπορεί να χαρακτηριστεί. Η "Δύναμη της αδυναμία" αποτελεί ένα συμπέρασμα από παρατηρήσεις βιολογικές και σκέψεις φιλοσοφικές, που έχω διατυπώσει σε ένα άρθο μου, δημοσιευμένο στην "Ευθύνη" (Τεύχος 16ο, Απρίλιος 1973). Έτσι παραπέμπω σ' αυτό, που παραθέτω στο τέλος τούτου του βιβλίου, για όποιον θελήσει ίσως να βρεί και να παρακολουθήσει το βαθύτερο νόημα αυτού του παραμυθιού.
Subtitle: 
Ένα παραμύθι
Publications Date: 
1975
Book pages: 
90
Book Dimensions: 
20χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Ένα παραμύθι
Publications Date: 
1975
Book pages: 
90
Book Dimensions: 
20χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο