Product

Η δυναμική των σχέσεων εξειδίκευσης μεταξύ Ελλάδας, Ισπανίας, Πορτογαλίας, Τουρκίας και ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα στη δεκαετία του 1980

Product

Η δύναμις και η δόξα

Η δύναμις διά της προσευχής

Κωδικός:
145074
Description: 

Η εισαγωγή και η μετάφραση του βιβλίου από την αγγλική εκπονήθηκαν από τον μακαριστό αρχιεπίσκοπο Αμερικής και πρώην μητροπολίτη Κορίνθου, κυρό Μιχαήλ, το 1948.
Το βιβλίο αυτό αποτελείται από 20 αριθμημένα κεφάλαια, τα οποία στερούνται τίτλων, καθώς αποτελούν σειρά σκέψεων του συγγραφέα. Κάθε κεφαλαίου προηγείται και ένα ρητό ή σχόλιο για την προσευχή γενικά ή για το συγκεκριμένο βιβλίο.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η εισαγωγή και η μετάφραση του βιβλίου από την αγγλική εκπονήθηκαν από τον μακαριστό αρχιεπίσκοπο Αμερικής και πρώην μητροπολίτη Κορίνθου, κυρό Μιχαήλ, το 1948. Το βιβλίο αυτό αποτελείται από 20 αριθμημένα κεφάλαια, τα οποία στερούνται τίτλων, καθώς αποτελούν σειρά σκέψεων του συγγραφέα. Κάθε κεφαλαίου προηγείται και ένα ρητό ή σχόλιο για την προσευχή γενικά ή για το συγκεκριμένο βιβλίο. Το έργο αυτό πραγματεύεται την τέχνη της προσευχής. Μας δείχνει πώς πρέπει να προσεύχεται κάθε χριστιανός, είτε κατ’ ιδίαν είτε δημοσίως στους ιερούς ναούς. Η προσευχή μας εισακούγεται από τον Θεό όταν γίνεται όπως πρέπει να γίνει και με τον τρόπο που ευχαριστεί τον Κύριο.
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-550-121-Χ
Book pages: 
208
Book Dimensions: 
11χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-550-121-Χ
Book pages: 
208
Book Dimensions: 
11χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο