Product

Η εγκυκλοπαίδεια του ανθρώπινου σώματος

Product

Η εγκυκλοπαίδεια του πλανήτη Γη

Η εγκυκλοπαίδεια του Ιησού

Κωδικός:
105131
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Στην "Εγκυκλοπαίδεια του Ιησού" παρουσιάζονται τα σηµαντικότερα γεγονότα της ζωής του Χριστού, αναλύονται µε απλό και κατανοητό τρόπο τα µηνύµατα της διδασκαλίας του και περιγράφονται πολλά από τα θαύµατά του.
Η πλούσια εικονογράφηση, οι φωτογραφίες, οι χάρτες και οι επιπλέον πληροφορίες που δίνονται σε κάθε κεφάλαιο βοηθούν τους µικρούς αναγνώστες να µάθουν πολλά πράγµατα για τους ανθρώπους της εποχής του Ιησού, αλλά και για τους σύγχρονους χριστιανούς.

13,23 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στην "Εγκυκλοπαίδεια του Ιησού" παρουσιάζονται τα σηµαντικότερα γεγονότα της ζωής του Χριστού, αναλύονται µε απλό και κατανοητό τρόπο τα µηνύµατα της διδασκαλίας του και περιγράφονται πολλά από τα θαύµατά του. Η πλούσια εικονογράφηση, οι φωτογραφίες, οι χάρτες και οι επιπλέον πληροφορίες που δίνονται σε κάθε κεφάλαιο βοηθούν τους µικρούς αναγνώστες να µάθουν πολλά πράγµατα για τους ανθρώπους της εποχής του Ιησού, αλλά και για τους σύγχρονους χριστιανούς.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-423-966-Χ
Book pages: 
128
Book Dimensions: 
26χ22
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Η Λόϊς Ροκ είναι παγκοσμίως γνωστή για τα παιδικά της βιβλία με θρησκευτικό περιεχόμενο. Συνολικά, έχουν εκδοθεί 66 βιβλία της σε διάφορες γλώσσες, από τα οποία έχουν πουληθεί πάνω από 4 εκατομμύρια αντίτυπα .
Η Λόϊς Ροκ ζει στο Όξφορντσαιρ και έχει τρία παιδιά.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-423-966-Χ
Book pages: 
128
Book Dimensions: 
26χ22
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο