Product

Η επιστροφή των λύκων

Product

Η επιστροφή των τζιχαντιστών

Η επιστροφή των παιδιών του φωτός

Κωδικός:
99692
Description: 

Οι Ίνκας και οι Μάγιας θεωρούσαν τους εαυτούς τους «παιδιά του φωτός» που έφτασαν από τα ουράνια βασίλεια. Οι προφητείες τους αναφέρονται σε μια εποχή μεγάλης πνευματικής αφύπνισης. Προφητεύουν ότι θα έρθει μια περίοδος κατά την οποία θα ανοίξουν και πάλι οι πύλες που οδηγούν στην ανώτερη συνειδητότητα. Η εποχή αυτή είναι η δική μας. Ο θεϊκός σπόρος που ενυπάρχει στον άνθρωπο αρχίζει να αφυπνίζεται και ο σύγχρονος πολιτισμός αρχίζει να αντιλαμβάνεται τις δυνατότητες που έχει ο άνθρωπος, τις οποίες γνώριζαν οι αρχαίοι.

14,38 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Οι Ίνκας και οι Μάγιας θεωρούσαν τους εαυτούς τους «παιδιά του φωτός» που έφτασαν από τα ουράνια βασίλεια. Οι προφητείες τους αναφέρονται σε μια εποχή μεγάλης πνευματικής αφύπνισης. Προφητεύουν ότι θα έρθει μια περίοδος κατά την οποία θα ανοίξουν και πάλι οι πύλες που οδηγούν στην ανώτερη συνειδητότητα. Η εποχή αυτή είναι η δική μας. Ο θεϊκός σπόρος που ενυπάρχει στον άνθρωπο αρχίζει να αφυπνίζεται και ο σύγχρονος πολιτισμός αρχίζει να αντιλαμβάνεται τις δυνατότητες που έχει ο άνθρωπος, τις οποίες γνώριζαν οι αρχαίοι. Στο βιβλίο αυτό υπάρχουν επίσης τεχνικές για την αφύπνιση των δυνατοτήτων μας με τη βοήθεια του διαλογισμού, των ονείρων και της ενέργειας που υπάρχει στους ιερούς τόπους.
Subtitle: 
Προφητείες των Ίνκας και των Μάγιας για έναν καινούργιο κόσμο
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-03-4041-2
Book pages: 
222
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

H Tζούντιθ Mπλούστοουν Πόλιχ είναι δικηγόρος, επιχειρηματίας και ποιήτρια, αλλά πάνω απ' όλα έχει αφοσιωθεί στην αναζήτηση του "Mεγάλου Mυστηρίου". Δίνει διαλέξεις και σεμινάρια σε πολλές πόλεις των HΠA κι έχει βραβευτεί για το συγγραφικό της έργο.

Subtitle: 
Προφητείες των Ίνκας και των Μάγιας για έναν καινούργιο κόσμο
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-03-4041-2
Book pages: 
222
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο