Product

Η Ερατώ εις Λέσβον και εις τον Μυτιληναίων αιγιαλόν

Product

Η εργαλειοθήκη

Η εργαζόμενη νεολαία

Κωδικός:
141562
Description: 

Η εργαζόμενη Νεολαία επιθυμεί να έχει πλήρη απασχόληση και προπάντων κατανόηση από την εργοδοσία και τις οικονομικές μονάδες. Όταν υπάρχει σύμπνοια, σωστές συνθήκες εργασίας, σωστές και εποικοδομητικές εργασιακές σχέσεις, οι εργαζόμενοι νέοι και οι εργαζόμενες νέες αποδίδουν τα μέγιστα. Το αντίθετο συμβαίνει όταν παραγνωρίζεται ο παράγοντας άνθρωπος και το κοινωνικό, καθώς και το εργασιακό στοιχείο στις εν γένει επιχειρήσεις.

5,75 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η εργαζόμενη Νεολαία επιθυμεί να έχει πλήρη απασχόληση και προπάντων κατανόηση από την εργοδοσία και τις οικονομικές μονάδες. Όταν υπάρχει σύμπνοια, σωστές συνθήκες εργασίας, σωστές και εποικοδομητικές εργασιακές σχέσεις, οι εργαζόμενοι νέοι και οι εργαζόμενες νέες αποδίδουν τα μέγιστα. Το αντίθετο συμβαίνει όταν παραγνωρίζεται ο παράγοντας άνθρωπος και το κοινωνικό, καθώς και το εργασιακό στοιχείο στις εν γένει επιχειρήσεις. Η εργασία βοηθά και συμβάλλει στην αξιοπρέπεια του ατόμου και φυσικά και στις καταστάσεις που υπάρχουν, ή θα υπάρχουν στις προσπάθειες της εργαζόμενης Νεολαίας να προοδεύσει και να καταχτήσει νέους και ελπιδοφόρους ορίζοντες. Η αυτογνωσία, η διάθεση προσφοράς, η γνώση των δυνατοτήτων της θα προσδωρίσει το αύριο, διαφορετικά θα υπάρχουν πολύ δύσκολες καταστάσεις και ζητήματα για την εργαζόμενη Νεολαία. Οι νέες και οι νέοι από τα μαθητικά τους χρόνια ξεκινούν με όνειρα και ιδανικά. Οι νέοι και οι νέες είναι πολιτισμένα άτομα, που καλούνται να διαδραματίσουν ενεργό ρόλο στην πολιτική, εργασιακή, κοινωνική και πολιτιστική, καθώς και στην αθλητική ζωή. Μετρώντας τις δυνατότητές της, η εργαζόμενη Νεολαία θα πρέπει ορισμένες φορές να ξεπεράσει τον καλό της εαυτό και να γίνει καλύτερη, υποσχόμενη όχι υποσχέσεις, που δεν δύναται να πραγματοποιήσει. Για εμάς αυτό είναι το πρώτιστο ζητούμενο, ή καλύτερα η περίληψη των στόχων, που πρέπει να θέσει για ένα καλύτερο και αισιόδοξο μέλλον, που της ευχόμαστε ολόψυχα και ολόκαρδα να υλοποιήσει.
Subtitle: 
Προτάσεις πολιτικής
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-02-2306-8
Book pages: 
107
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Παναγιώτης Ευσταθίου γεννήθηκε στον Πειραιά το 1954. Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (1976) και κάτοχος του Μεταπτυχιακού Τίτλου DIPLOMA σε ξενοδοχειακά και διοίκηση τουρισμού του πανεπιστημίου SURREY της Αγγλίας (1977). Από το 1981 έως το 1990 εργάστηκε στη ΓΣΕΕ με την ιδιότητα του επιστημονικού συνεργάτη σε θέματα οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής. Συνεργάστηκε επίσης με το Κέντρο Μελετών Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης της ΓΣΕΕ, του σημερινού Ινστιτούτου Εργασίας, και αρθρογράφησε επί μια δεκαετία στη "Φωνή της ΓΣΕΕ". Κατόπιν εργάστηκε στον ΟΑΕΔ, το Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και την Αναπτυξιακή Δήμων Πειραιά ως επιστημονικός συνεργάτης. Είναι συγγραφέας δύο βιβλίων, το πρώτο εκδόθηκε το 1987 με τίτλο "Συνθήκες Εργασίας και Εργαζόμενοι" και το δεύτερο αναμένεται να εκδοθεί από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο μέσα στο 2003, με τίτλο "Η λειτουργία του τουριστικού γραφείου" για τις ανάγκες των μαθητών των ΤΕΕ. Σήμερα εργάζεται στην Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων στο πλαίσιο του Γ' Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης.

Subtitle: 
Προτάσεις πολιτικής
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-02-2306-8
Book pages: 
107
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο