Product

Η ζωή σε δύο ρόδες

Product

Η ζωή σε κοινωνία και σε μεταμόρφωση

Η ζωή σε ένα σπιρτόκουτο

Κωδικός:
128507
Αuthor: 
Description: 

Σε ένα πολυτελές διαμέρισμα, κάπου σε μια απ' τις θεόρατες νεοαναγειρόμενες οικοδομές της πρωτεύουσας, συνέβη ένα έγκλημα εξ αμελείας. Δράστης, ένας δημοσιογράφος, ένα ψυχικό ερείπιο αφότου τα είχαν σπάσει με την επί δυο χρόνια φίλη του, επίσης δημοσιογράφο και με δική της τηλεοπτική εκπομπή για τους VIPs. Με φόντο αυτό το έγκλημα, ο Κονγκόλι ξεδιπλώνει αριστοτεχνικά στις σελίδες αυτού του βιβλίου το σύμπαν μιας ζωής κλεισμένης στα όρια ενός σπιρτόκουτου. Μιας ζωής στραπατσαρισμένης και παραμορφωμένης. Με μια μάλλον ατέρμονη ανατριχιαστική γενική έκπτωση αξιών.

15,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Σε ένα πολυτελές διαμέρισμα, κάπου σε μια απ' τις θεόρατες νεοαναγειρόμενες οικοδομές της πρωτεύουσας, συνέβη ένα έγκλημα εξ αμελείας. Δράστης, ένας δημοσιογράφος, ένα ψυχικό ερείπιο αφότου τα είχαν σπάσει με την επί δυο χρόνια φίλη του, επίσης δημοσιογράφο και με δική της τηλεοπτική εκπομπή για τους VIPs. Με φόντο αυτό το έγκλημα, ο Κονγκόλι ξεδιπλώνει αριστοτεχνικά στις σελίδες αυτού του βιβλίου το σύμπαν μιας ζωής κλεισμένης στα όρια ενός σπιρτόκουτου. Μιας ζωής στραπατσαρισμένης και παραμορφωμένης. Με μια μάλλον ατέρμονη ανατριχιαστική γενική έκπτωση αξιών. Σκοπός του ήρωα είναι να αναμετρηθεί με την ευτέλεια και την κακία των ανθρώπων. Ένα δυνατό ψυχολογικό θρίλερ που κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνώστη από την πρώτη ως την τελευταία σελίδα κάνοντας τον χρόνο που αφιερώνεται στην ανάγνωση ευχάριστο και εποικοδομητικό!
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-89947-4-8
Book pages: 
304
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Κέρκυρα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Φάτος Κονγκόλι γεννήθηκε το 1944 στο Ελμπασάν της Αλβανίας. Σπούδασε μαθηματικά στο πανεπιστήμιο του Πεκίνου και στο πανεπιστήμιο των Τιράνων. Εργάστηκε ως συντάκτης στη λογοτεχνική εφημερίδα "Ντρίτα" και στον εκδοτικό οίκο Naim Frasheri.

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-89947-4-8
Book pages: 
304
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Κέρκυρα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο